Închide meniul

Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2024, 15:24

Reclamă
Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi

Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona

Xavi îl vrea pe Darwin Nunez pe Camp Nou și renunță la Robert Lewandowski / Colaj Profimediaimages

Darwin Nunez ar putea ajunge în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona. Aceasta este mutarea surprinzătoare pe care o încearcă Xavi, după ce a anunțat că va rămâne pentru încă un sezon pe banca grupării de pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Urmează o adevărată „revoluție” în lotul catalanilor, iar Lewandowski este pe picior de plecare. Atacantul polonez de 35 de ani nu mai intră în calculele lui Xavi, chiar dacă a avut cifre impresionante. 24 de goluri și 9 pase decisive a reușit Lewandowski, în acest sezon, în cele 45 de meciuri din toate competițiile.

Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona

Potrivit thesun.co.uk, Darwin Nunez este marea lovitură a verii pe care o încearcă Xavi. Mutarea șoc ar putea avea loc, asigură jurnaliștii englezi. Și la Liverpool se anunță modificări importante, după plecarea lui Jurgen Klopp.

Arne Slot, noul manager al „cormoranilor” este dispus să renunțe la atacantul adus cu 85 de milioane de euro, în 2022, de la Benfica. Nunez are 11 goluri și 8 pase decisive în această ediție din Premier League, dar i-a exasperat pe fani cu ratările sale.

Sursa citată anterior anunță că șefii lui Liverpool l-ar putea lăsa pe vârful uruguayan la Barcelona, în cazul în care nu primesc vreo ofertă spectaculoasă de la arabi. Contractul lui Nunez expiră în vara anului 2028.

Reclamă

Barcelona este obligată să își reducă serios fondul de salarii în această vară, iar Lewandowski este jucătorul care are cel mai mare salariu. Este principalul motiv pentru care ar urma să fie „sacrificat” de Xavi și lăsat să plece.

Robert Lewandowski tocmai a înscris un nou gol pentru Barcelona, în deplasarea cu Girona. A înscris din penalty, în minutul 45+1, dar catalanii au pierdut și au ajutat-o pe Real Madrid să câștige matematic titlul. Girona este pe locul secund și are cu un punct mai mult decât trupa lui Xavi.

Și Real Madrid este la un pas de a anunța un transfer stelar. Florentino Perez s-a înțeles deja cu Kylian Mbappe, iar starul lui PSG va veni gratis pe Santiago Bernabeu.

Reclamă 4 / 0/3

Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona

Presa din Spania susţine că starul polonez a primit un ofertă uriaşă din Arabia Saudită. Șeicii i-ar fi oferit lui Robert Lewandowski un contract în valoare de 100 de milioane de euro pe an.

Nu este pentru prima dată când Arabia Saudită se arată interesată de atacantul polonez, pe care ar fi dorit să îl achiziţioneze în urmă cu mai puţin de un an. De data aceasta însă, oferta este şi mai spectaculoasă. Cu toate acestea, atacantul polonez, în vârstă de 35 de ani, nu ar fi fost interesat de provocarea saudită.

Dacă Lewandowski ar părăsi Barcelona în viitor, Mundo Deportivo susţine că atacantul ar prefera să se mute în Statele Unite.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 3-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1! Echipa lui Dan Petrescu, foarte aproape să termine Liga 1 pe locul 2! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și