Închide meniul

Xavi a reacționat după ce FC Barcelona a fost acuzată oficial de dare de mită: „Nu am simțit niciodată că echipa a fost ajutată”

Alex Ioniță Publicat: 28 septembrie 2023, 18:00

Reclamă
Xavi a reacționat după ce FC Barcelona a fost acuzată oficial de dare de mită: Nu am simțit niciodată că echipa a fost ajutată”

Xavi, război total cu arbitrii după ce Barcelona s-a încurcat cu Rayo Vallecano

Xavi este antrenorul Barcelonei din noiembrie 2021 / Profimedia

Xavi a reacționat după ce FC Barcelona a fost acuzată oficial de dare de mită. Tehnicianul catalanilor a vorbit despre problemele pe care le are formația „blaugrana”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Barcelona a fost acuzată oficial de dare de mită în cazul Negreira. Concret, clubul „blaugrana” este cercetat pentru că ar fi făcut anumite plăți suspecte către Jose Negreira, fostul șef al arbitrajului din Spania.

Xavi a reacționat după ce FC Barcelona a fost acuzată oficial de dare de mită. Antrenorul nu dorește să comenteze acuzațiile

Xavi Hernandez, antrenorul celor de la FC Barcelona, a vorbit despre acuzațiile aduse la adresa clubului în dosarul Negreira. Acesta a menționat faptul că nu dorească să comenteze aceste lucruri deoarece este interesat de jocul echipei sale. Tehnicianul a făcut aceste declarații în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sevilla.

„Nu vreau să comentez lucruri de genul. Am foarte puțin timp la dispoziție și vreau să mă gândesc la ce se întâmplă cu echipa, la cum am jucat cu Mallorca, la strategia pentru Sevilla. Nu mă gândesc la astfel de probleme.

Săptămâna viitoare vor apărea alte știri despre Negreira, săptămâna cealaltă alte știri și se va întâmpla la fel și peste o lună. Știți deja ce părere am vizavi de acest caz. Dacă citiți articole mai vechi, lucru care vă place, o s-o aflați.

Reclamă
Reclamă

Eu unul nu am avut niciodată sentimentul că Barcelona a fost ajutată de arbitri. Legat de plăți, nu comentez lucruri de genul, am destulă treabă cu echipa în fiecare zi”, a transmis antrenorul celor de la FC Barcelona, citat de mundodeportivo.com.

În urma acestor acuzații, clubul pregătit de Xavi riscă sancțiuni dure. FC Barcelona ar putea fi exclusă din competițiile organizate de către UEFA, în cazul în care acuzațiile se vor dovedi a fi adevărate.

Catalanii sunt acuzați oficial de dare de mită

FC Barcelona, acuzată oficial de dare de mită în cazul Negreira! Judecătorul Joaquin Aguirre, șeful Tribunalului de anchetă numărul 1 din Barcelona, este convins că FC Barcelona a comis o infracţiune în cazul Negreira.

Reclamă

Decizia lui Joaquin Aguirre de a o acuza oficial pe FC Barcelona de dare de mită a apărut în publicaţia El Debate, citată de marca.com.

La finalul lunii iulie, UEFA a anunţat, în urma unei anchete interne, că FC Barcelona nu a încălcat regulile. Campioana Spaniei a primit dreptul provizoriu de a participa în competiţiile europene în sezonul 2023-2024.

„Barcelona are obligaţia să ţină inspectorii de etică şi disciplină (IED) informaţi cu privire la progresul investigaţiilor în curs, într-o manieră proactivă, şi să furnizeze IED-urilor toate documentele şi informaţiile pe care le solicită”, se arăta în decizia UEFA.

Reclamă
Recomandări

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54 20 sept.

„Eu nu primesc telefoane din tribune!” Dorinel Munteanu, discurs vehement după Oţelul – Dinamo! Şi-a distrus jucătorii

23:31 20 sept.

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Mesaj categoric despre transferuri

23:30 20 sept.

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după ce a marcat în remiza cu Oţelul: „E doar începutul!”

23:14 20 sept.

David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1: „Știți cum este dânsul..”

22:59 20 sept.

Oţelul – Dinamo 1-1. Meci echilibrat la Galaţi! „Câinii” lui Kopic au ratat ocazia de a urca pe locul 2

22:54 20 sept.

Pierdere uriaşă pentru PAOK! Probleme pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Volos

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoRonnie O’Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass: „S-a terminat!”. Anunţul momentului! 3 FotoA îmbrăcat cea mai transparentă rochie la o lună după ce a devenit vicecampioană olimpică la Paris. Reacţii fabuloase: „Regină!” 4 Programul complet din etapa de F1 Academy de la Singapore! Antrenamentele, calificările şi cele două curse, live în AntenaPLAY 5 Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb 6 Gala PFL Mena 3 este ACUM, în AntenaPLAY! Spectacol total la Riad
Citește și