Închide meniul

Xavi a reacționat după ce FC Barcelona a fost acuzată oficial de dare de mită: „Nu am simțit niciodată că echipa a fost ajutată”

Alex Ioniță Publicat: 28 septembrie 2023, 18:00

Reclamă
Xavi a reacționat după ce FC Barcelona a fost acuzată oficial de dare de mită: Nu am simțit niciodată că echipa a fost ajutată”

Xavi, război total cu arbitrii după ce Barcelona s-a încurcat cu Rayo Vallecano

Xavi este antrenorul Barcelonei din noiembrie 2021 / Profimedia

Xavi a reacționat după ce FC Barcelona a fost acuzată oficial de dare de mită. Tehnicianul catalanilor a vorbit despre problemele pe care le are formația „blaugrana”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Barcelona a fost acuzată oficial de dare de mită în cazul Negreira. Concret, clubul „blaugrana” este cercetat pentru că ar fi făcut anumite plăți suspecte către Jose Negreira, fostul șef al arbitrajului din Spania.

Xavi a reacționat după ce FC Barcelona a fost acuzată oficial de dare de mită. Antrenorul nu dorește să comenteze acuzațiile

Xavi Hernandez, antrenorul celor de la FC Barcelona, a vorbit despre acuzațiile aduse la adresa clubului în dosarul Negreira. Acesta a menționat faptul că nu dorească să comenteze aceste lucruri deoarece este interesat de jocul echipei sale. Tehnicianul a făcut aceste declarații în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sevilla.

„Nu vreau să comentez lucruri de genul. Am foarte puțin timp la dispoziție și vreau să mă gândesc la ce se întâmplă cu echipa, la cum am jucat cu Mallorca, la strategia pentru Sevilla. Nu mă gândesc la astfel de probleme.

Săptămâna viitoare vor apărea alte știri despre Negreira, săptămâna cealaltă alte știri și se va întâmpla la fel și peste o lună. Știți deja ce părere am vizavi de acest caz. Dacă citiți articole mai vechi, lucru care vă place, o s-o aflați.

Reclamă
Reclamă 4

Eu unul nu am avut niciodată sentimentul că Barcelona a fost ajutată de arbitri. Legat de plăți, nu comentez lucruri de genul, am destulă treabă cu echipa în fiecare zi”, a transmis antrenorul celor de la FC Barcelona, citat de mundodeportivo.com.

În urma acestor acuzații, clubul pregătit de Xavi riscă sancțiuni dure. FC Barcelona ar putea fi exclusă din competițiile organizate de către UEFA, în cazul în care acuzațiile se vor dovedi a fi adevărate.

Catalanii sunt acuzați oficial de dare de mită

FC Barcelona, acuzată oficial de dare de mită în cazul Negreira! Judecătorul Joaquin Aguirre, șeful Tribunalului de anchetă numărul 1 din Barcelona, este convins că FC Barcelona a comis o infracţiune în cazul Negreira.

Reclamă

Decizia lui Joaquin Aguirre de a o acuza oficial pe FC Barcelona de dare de mită a apărut în publicaţia El Debate, citată de marca.com.

La finalul lunii iulie, UEFA a anunţat, în urma unei anchete interne, că FC Barcelona nu a încălcat regulile. Campioana Spaniei a primit dreptul provizoriu de a participa în competiţiile europene în sezonul 2023-2024.

„Barcelona are obligaţia să ţină inspectorii de etică şi disciplină (IED) informaţi cu privire la progresul investigaţiilor în curs, într-o manieră proactivă, şi să furnizeze IED-urilor toate documentele şi informaţiile pe care le solicită”, se arăta în decizia UEFA.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și