Închide meniul

Xavi a vorbit despre problemele de la FC Barcelona, după ce catalanii s-au chinuit cu o echipă de liga a 4-a: „Sunt surprins”

Alex Ioniță Publicat: 8 ianuarie 2024, 13:53

Reclamă
Xavi a vorbit despre problemele de la FC Barcelona, după ce catalanii s-au chinuit cu o echipă de liga a 4-a: Sunt surprins”

Xavi a vorbit despre problemele de la FC Barcelona, după ce catalanii s-au chinuit cu o echipă de liga a 4-a

Xavi, în timpul unui meci / Profimedia

Xavi, tehnicianul echipei blaugrana, a vorbit despre problemele de la FC Barcelona, după ce catalanii s-au chinuit cu o echipă de liga a 4-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Catalanii s-au impus la limită în duelul cu Barbastro, scor 3-2, din Cupa Regelui. După acest meci, FC Barcelona s-a calificat în optimile de finală ale cupei, ce-i drept cu mari emoții.

Xavi a vorbit despre problemele de la FC Barcelona, după ce catalanii s-au chinuit cu o echipă de liga a 4-a. Ce concluzii a tras tehnicianul formației

La finalul partidei din șaisprezecimile Cupei, Xavi nu s-a ferit de cuvinte și a recunoscut faptul că nu s-a așteptat ca formația pe care o pregătește să aibă probleme la meciul cu echipa din liga a 4-a. Totodată, tehnicianul echipei blaugrana a dezvăluit că jucătorii săi au dat totul pe teren, chiar dacă rezultatul înregistrat a fost unul surprinzător.

”Am suferit. Am avut o primă repriză foarte bună, dar apoi lucrurile au devenit complicate. Am controlat meciul, dar au fost probleme de concentrare. Noi ne facem viață grea prin greșeli. Meciul l-am tratat cu seriozitate și a fost dificil.

Cel mai important lucru este că ne-am calificat. Nu mă așteptam să marcheze. M-au surprins cum au jucat. Le-am făcut ”cadou” golurile. Au fost agresivi și în ultimul meci din Cupă, cu Almeria. Le doresc tot ce e mai bun”, a spus Xavi, citat de Marca.

Reclamă

Ciprian Marica, anunț despre un posibil parteneriat între Farul și FC Barcelona

Acționarul minoritar al campioanei a vorbit despre colaborarea care ar putea revoluționa fotbalul românesc.

Ciprian Marica a menționat că nu știe nimic despre un astfel de parteneriat, dar a dezvăluit faptul că ușa de la FC Barcelona este deschisă, având în vedere faptul că Gică Hagi, dar și marele Rivaldo, acum și el acționar la campioana României, au jucat pentru formația „blaugrana”.

„Nu știu nimic. Cert este că ușile sunt deschise pentru noi la Barcelona atât prin Gică, cât și prin Rivaldo. Gică se cunoaște cu toată lumea, iar Rivaldo în egală măsură și el. Din acest punct de vedere nu avem o problemă de a ajunge la o echipă sau de a deschide ușa la vreun club.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai important e să ai jucători exponențiali, pe care să-i prezinți. Asta e menirea lui Gică și cea mai mare provocare, de a da un jucător la Barcelona. Ar fi ceva fantastic pentru club, pentru munca lui Gică, o răsplată”, a spus Ciprian Marica, potrivit iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și