Închide meniul

Xavi, dezamăgit de plecarea lui Ousmane Dembele: „L-am întrebat care e motivul real pentru care se duce la PSG”

Alex Masgras Publicat: 2 august 2023, 13:10

Reclamă
Xavi, dezamăgit de plecarea lui Ousmane Dembele: „L-am întrebat care e motivul real pentru care se duce la PSG

Xavi, dezamăgit de plecarea lui Ousmane Dembele

Xavi, antrenorul Barcelonei / Profimedia

Xavi, dezamăgit de plecarea lui Ousmane Dembele. Chiar dacă transferul nu este oficial, francezul se va despărţi de Barcelona şi va merge la PSG, după ce s-a înţeles deja cu conducerea echipei de pe Parc des Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul catalanilor a vorbit după succesul cu 1-0 în faţa celor de la AC Milan şi nu şi-a ascuns dezamăgirea în ceea ce îl priveşte pe Ousmane Dembele. Xavi şi-ar fi dorit ca francezul să continue la Barcelona şi a încercat să îl convingă să rămână, dar oferta parizienilor nu s-a putut compara cu ce ar fi putut oferi clubul catalan.

Xavi, dezamăgit de plecarea lui Ousmane Dembele: „L-am întrebat care e motivul real pentru care se duce la PSG”

Xavi a declarat că l-a întrebat care sunt motivele pentru care Dembele vrea să se ducă la PSG, dar spune că francezul nu i-a oferit un răspuns clar:

„Sunt dezamăgit. Nu ne-am putut lupta cu oferta celor de la PSG. Am încercat, dar mi-a spus că a vorbit deja cu Nasser şi cu Luis Enrique şi că nu mai poate da înapoi. E păcat, îi doresc mult succes.

E foarte simplu ce s-a întâmplat. A venit la mine cu propunerea de la PSG. Mi-a spus că vrea să plece, că are vorbit cu Luis Enrique şi Nasser şi că are o ofertă cu care noi nu ne putem lupta. L-am întrebat care e motivul real pentru care se duce la PSG şi nu a putut să îmi răspundă. Poate e ceva personal. Cel mai important lucru e că el a fost clar”, a declarat Xavi, potrivit marca.com.

Reclamă

Ousmane Dembele a ajuns la Barcelona în vara anului 2017, iar catalanii au plătit, în total, suma de 135 de milioane de euro pentru transferul său de la Borussia Dortmund. Barcelona a dat în primă fază 105 milioane de euro, după care a plătit alte 30 de milioane, sub formă de bonusuri.

Dembele nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor, după ce perioada sa pe Camp Nou a fost marcată de mai multe accidentări. În cei şase ani petrecuţi la Barcelona, el a jucat 185 de partide pentru catalani în toate competiţiile, reuşind să înscrie 40 de goluri şi să dea 43 de pase de gol.

Potrivit celor de la transfermarkt.com, Ousmane Dembele este cotat la 60 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona a câştigat amicalul cu AC Milan! Ansu Fati, gol superb pe stadionul din Las Vegas

Barcelona a încheiat cu o victorie turneul de pregătire din Statele Unite ale Americii. Echipa pregătită de Xavi s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la AC Milan, într-un meci amical disputat pe Allegiant Stadium din Las Vegas.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Ansu Fati, cel care a reuşit să îl învingă pe Mike Maignan cu o execuţie superbă.

Barcelona venea pe Allegiant Stadium după o victorie cu 3-0 în faţa lui Real Madrid săptămâna trecută, pe AT&T Stadium. În acest turneu american, catalanii au mai disputat meciul amical contra lui Arsenal, câştigat de echipa lui Mikel Arteta cu 5-3.

Înaintea debutului în noul sezon de La Liga, echipa catalană va mai disputa un meci amical şi împotriva lui Tottenham, cealaltă formaţie din nordul Londrei. Partida va avea loc la Barcelona, pe stadionul Olimpic, casa provizorie a catalanilor din acest sezon, după ce Camp Nou a intrat într-un proces de renovare.

De partea cealaltă, AC Milan va mai disputa două meciuri amicale înainte de debutul în noul sezon din Serie A, cu Monza şi cu Etoile Sahel din Tunisia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și