Închide meniul

Real Madrid – Barcelona | Karim Benzema ratează „El Clasico!” Lovitură teribilă pentru echipa lui Carlo Ancelotti

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2022, 14:16

Reclamă
Real Madrid – Barcelona | Karim Benzema ratează „El Clasico! Lovitură teribilă pentru echipa lui Carlo Ancelotti

Problemele continuă pentru Karim Benzema

Profimedia

Karim Benzema ratează Real Madrid – Barcelona. Cei de la Real Madrid sperau ca Benzema să se recupereze după ce s-a accidentat în partida cu Mallorca, însă starul francez a simţit dureri, scrie AS.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, în acest context, cei de la Real Madrid au luat decizia de a nu risca o accidentare mai gravă. De altfel, Benzema va refuza şi convocarea la echipa naţională a Franţei pentru a se putea recupera sută la sută.

Karim Benzema e uriaș! L-a depășit pe Thierry Henry și a intrat în istoria fotbalului francez

Karim Benzema a reușit o dublă în Mallorca – Real Madrid 0-3 și a intrat direct în istoria fotbalului francez. De asemenea, el este și atacantul implicat în cele mai multe goluri, în Top 5 campionate, în acest sezon.

După golurile marcate în meciul cu Mallorca, Karim Benzema l-a depășit pe marele Thierry Henry (411) și a ajuns la 413 goluri înscrise pentru echipele de club și națională, el devenind astfel cel mai mare golgheter din istoria Franței. Benzema pare de neoprit în acest sezon. Conform celor de la Squanka, atacantul cotat la 25 de milioane de euro este jucătorul implicat în cele mai multe goluri, dintre fotbaliștii din Top 5 campionate ale Europei.

În cele 25 de meciuri disputate în La Liga, el a marcat 22 de goluri și a oferit 11 assisturi. Mai adăugam și cele 8 goluri marcate în Champions League pentru un sezon remarcabil al lui Benzema.

Reclamă

Cu dubla de la Mallorca, Karim Benzema și-a egalat numărul record de goluri într-un sezon, de la transferul la Real Madrid. El a ajuns la borna 32 în toate competițiile, un număr pe care îl atingea și în stagiunea 2011-2012, sub conducerea lui Jose Mourinho.

Karim Benzema, seară de vis în UEFA Champions League

Recordurile lui Karim Benzema vin la doar câteva zile după ce atacantul de 34 de ani a eliminat-o de unul singur pe PSG din optimile UEFA Champions League. Karim a reușit un hat-trick în duelul de pe Santiago Bernabeu și galacticii au mers în sferturi.

„Aveam nevoie de fani, iar această calificare este pentru ei. A fost un meci foarte dificil, dar am presat până la final și am meritat victoria. Am pierdut în tur, au avut 1-0, dar cu ajutorul acestor fani care ne-au susținut a trebuit să dăm totul până la final.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un meci de Champions League greu, PSG-ului îi place să aibă mingea. Am controlat jocul în a doua repriză. Nu a fost o greşeală din partea lui Donnarumma (n.r. – la golul de 1-1). A fost presiune din partea întregii echipe.

Știam că sunt o echipă pe care, dacă îi pui sub presiune, nu intră în panică, dar le este mai greu. Când le iei mingea, când îi pui sub presiune, nu se pot conecta cu cei trei din față. Este problema tuturor echipelor care vor să joace mingea din spate. Când sunt presaţi, au probleme.”, a spus Karim Benzema, citat de cotidianul Marca.

La 34 de ani și 80 de zile, Karim Benzema este cel mai în vârstă jucător care bifează un hat-trick în UEFA Champions League.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și