Închide meniul

Xavi, pariu nebun la Barcelona. Jucătorul pe care vrea să-l transforme într-un superstar. „Poate fi cel mai bun din lume!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 noiembrie 2021, 18:17

Xavi, pariu nebun la Barcelona. Jucătorul pe care vrea să-l transforme într-un superstar. „Poate fi cel mai bun din lume!

Xavi, pariu nebun la Barcelona

Profimedia

Ousmane Dembele este la Barcelona din 2017, dar nu s-a ridicat niciodată la nivelul așteptărilor din cauza numeroaselor probleme medicale cu care s-a confruntat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi, pariu nebun la Barcelona. Vrea să-l transforme în superstar pe Ousmane Dembele

Dembele a intrat în ultimul an de contract cu Barcelona și poate pleca gratis de pe Camp Nou, vara viitoare. Xavi vrea să-i prelungească cât mai repede contractul francezului pentru că e piesă de bază în planurile sale pentru primul „11”.

„Prelungirea contractului lui Dembele este una dintre prioritățile noastre. Ar putea fi cel mai bun jucător din lume pe poziția lui. Ousmane trebuie să muncească mult, are potențialul să facă diferența la Barcelona, dar trebuie să fie consistent”, a declarat Xavi la conferința de presă după prezentarea la FC Barcelona.

119 meciuri a adunat Ousmane Dembele pentru Barcelona, reușind să înscrie de 30 de ori și să dea 21 de pase decisive. Catalanii l-au transferat de la Borussia Dortmund, după ce l-au pierdut pe Neymar, pentru 135 de milioane de euro.

Reclamă

În total, Ousmane Dembele a ratat 99 de meciuri din cauza accidentărilor, de când a semnat cu Barcelona. În această stagiune, el a bifat un singur meci.

Citește și:

”Era Xavi” a început la FC Barcelona

Xavi vrea să facă revoluție pe Camp Nou. FC Barcelona traversează una dintre cele mai dificile perioade din istoria clubului, iar legenda catalanilor știe ce trebuie făcut pentru ca rezultatele să apară din nou.

”Pentru a avea succes trebuie să lucrăm în grup. Voi încerca să îi conving pe jucători că aceasta este cea mai bună metodă de a avea rezultate. Intenția mea este să jucăm foarte bine. De acolo vor apărea și rezultatele. Cand faci egal sau pierzi e înmormântare! Vor fi consecințe

Reclamă 4 / 0/3

E clar că suntem îngrijorați. Trebuie disciplină și să depistăm problemele pentru a găsi soluții. Trebuie să vorbim cu președintele. Jucătorii au nevoie de recuperare. La fel ca în alte domenii, trebuie ordine și reguli. Când le ai, totul merge bine. Este dificil să fii jucător la Barcelona”, a spus Xavi, la prezentarea oficială.

Xavi Hernandez îl înlocuiește pe banca Barcelonei pe Ronald Koeman, cel care a fost demis în urma rezultatelor dezastruoase din acest sezon. Conducerea Barcelonei l-a așteptat cu pe Xavi pe gazonul de pe Camp Nou cu tricoul pe care Xavi l-a purtat pe vremea când juca. Câteva mii de fani au venit pe Camp Nou pentru a-l aclama pe noul antrenor.

Xavi a revenit după 6 ani la FC Barcelona, de această dată ca antrenor. 767 de partide și 25 de trofee au revenit pe ”Camp Nou”. În decurs de 17 sezoane a obținut opt trofee de campion, patru Ligi ale Campionilor, două Cupe ale Spaniei, șase Supercupe ale patriei lui Cervantes, două Supercupe ale Europei și două Mondialuri ale Cluburilor.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și