Închide meniul

Xavi pregăteşte transferuri stelare la Barcelona. Antrenorul catalanilor l-a cerut de urgenţă pe Alvaro Morata. Anunţ surprinzător făcut de Marca

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2021, 12:05

Xavi pregăteşte transferuri stelare la Barcelona. Antrenorul catalanilor l-a cerut de urgenţă pe Alvaro Morata. Anunţ surprinzător făcut de Marca

Alvaro Morata, pe lista de transferuri a Barcelonei

Profimediaimages

Atacantul spaniol este noua ţintă din această iarnă a echipei care ocupă un dezamăgitor loc 7 în La Liga. În vârstă de 29 de ani, Morata a înscris 5 goluri pentru Juventus în acest sezon. Mutarea are şanse de reuşită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alvaro Morata, dorit de Xavi la Barcelona

Operaţiunea de a-l aduce pe Morata pe Camp Nou este una complicată. Juventus l-a împrumutat de la Atletico pentru 10 milioane de euro şi are opţiunea de a plăti 45 de milioane de euro pentru un transfer definitiv. Bianconerii au însă probleme financiare şi sunt dispuşi să renunţe la internaţionalul spaniol.

Potrivit Marca, conducătorii Barcelonei urmează să se aşeze la masa negocierilor atât cu cei de la Juventus, cât şi cu oficialii lui Atletico. Până atunci, catalanii trebuie să reducă bugetul de salarii. Şi Xavi s-ar fi implicat în negocieri şi ar fi discutat deja cu Morata.

Barcelona încheie anul cu o singură victorie în ultimele patru etape şi la 18 puncte în spatele liderului Real Madrid. Are însă mari probleme de lot după ce şapte jucători s-au infectat cu Covid-19 şi au intrat în izolare.

Citește și:

Ferran Torres a semnat cu Barcelona

Xavi a făcut deja o primă mutare şi l-a convins pe Ferran Torres să semneze cu Barcelona! Anunţul oficial a fost făcut pe site-ul catalanilor. „Barcelona a ajuns la un acord cu Manchester City”, se arată în comunicatul grupării blaugrana.

Reclamă

Atacantul de 21 de ani a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2027 şi va avea o clauză de reziliere a contractului de un miliard de euro. Prezentarea oficială a starului va avea loc pe 3 ianuarie, de la ora 12:00 (ora României).

Conform presei din Spania, echipa lui Xavi va plăti 50 de milioane de euro + 10 milioane bonusuri pentru Ferran Torres. Inițial, englezii au cerut 75 de milioane de euro, susţin cei de la Sport.es.

Ferran Torres a disputat doar șapte meciuri pentru Manchester City în acest sezon, în toate competițiile. Jucătorul de 21 de ani și-a trecut în cont trei goluri și un assist.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alvaro Morata, dorit de Xavi la Barcelona
  • Atacantul de 29 de ani are o cotă de 35 de milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și