Închide meniul

Xavi, prima reacție după Barcelona – Espanyol 1-0. „Am suferit, dar vom juca mai bine!”. Cum i s-a părut atmosfera de pe Camp Nou și ce a spus despre șansele la titlu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2021, 8:19

Xavi, prima reacție după Barcelona – Espanyol 1-0. „Am suferit, dar vom juca mai bine!. Cum i s-a părut atmosfera de pe Camp Nou și ce a spus despre șansele la titlu

Granada - FC Barcelona 1-1

Profimediaimages

În ultimele patru etape Barcelona nu bătuse pe nimeni. Memphis Depay a înscris golul victoriei, din penalty, în minutul 49. Gazdele au avut 65% posesie, dar Xavi a recunoscut că jucătorii săi au suferit pentru a putea triumfa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi le-a mulțumit fanilor după Barcelona – Espanyol 1-0: „Cu șase ani în urmă nu era o asemenea atmosferă pe Camp Nou”

Am suferit, este clar. Am întâlnit o echipă grozavă, organizată și care joacă bine. Este dificil să îi înscrii. Este încă devreme pentru noi, dar sunt fericit pentru atitudinea arătată de jucători și încântat de rezultat. Totuși, am suferit mult! Vom juca mai bine. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le înțelegem, dar sunt trei puncte importante.

Eu sunt foarte fericit. Cu șase ani în urmă nu era o asemenea atmosferă. A fost extrem de plăcut să văd Camp Nou arătând așa. Nu am mai fost aici de șase ani și am observat o schimbare imensă. Fanii au continuat să ne încurajeze și atunci când am suferit. Este o schimbare incredibilă și vom munci ca să îi facem mândri. Barca a câștigat azi, iar catalanii trebuie să fie fericiți„, a declarat Xavi la conferința de presă, potrivit marca.com.

Antrenorul Barcelonei i-a anunțat pe fani că se gândește chiar și la titlu. Cu această victorie, gruparea blaugrana s-a apropiat la opt puncte de liderul Sevilla. Totuși, în cazul unui succes cu Granada, Real Madrid urcă pe primul loc și se distanțează la 10 puncte.

Suntem departe de primul loc, dar au mai rămas multe etape. De ce să nu ne gândim? Avem experiența sezoanelor trecute când s-au recuperat multe puncte. E nevoie de atitudinea potrivită, efort și sacrificiu. Barcelona trebuie să ajungă sus, eu sunt optimist că se va întâmpla asta. Este prima mea victorie din postura de antrenor al Barcelonei, iar echipa a meritat-o„, a precizat Xavi după Barcelona – Espanyol 1-0.

Reclamă

Pentru Barcelona urmează un meci capital în Champions League. Primește vizita Benficăi și este obligată să nu piardă pentru a nu părăsi locul al doilea în grupa E.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și