Închide meniul

Xavi, primele decizii drastice la Barcelona! A dat afară doi oameni. ”Va trebui să facem ordine”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2021, 8:33

Xavi, primele decizii drastice la Barcelona! A dat afară doi oameni. ”Va trebui să facem ordine”

Xavi, primul transfer la Barcelona

Profimediaimages

Juanjo Brau, cel mai important fizioterapeut al Barcelonei, a fost deja anunțat că nu face parte din planurile lui Xavi. În locul lui, antrenorul apelează la Carles Nogueira, om cu care a colaborat și la Al-Sadd.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Desele probleme cu accidentările din lotul catalanilor l-au făcut pe Xavi să renunțe și la doctor. Mai mult, Ivan Torres va fi noul preparator fizic, în locul lui Albert Rocca, susțin spaniolii de la AS.

Xavi are 10 accidentați în lotul Barcelonei

Condiția fizică a jucătorilor este prima grijă a noului antrenor. Asta pentru că, în acest moment, Barcelona are 10 jucători accidentați. Printre ei, fotbaliști de bază precum Pique, Eric Garcia sau Pedri.

”Sunt îngrijorat. Va trebui să facem ordine, să vedem unde sunt probleme și să găsim soluții. Este ceva ce ține de departamentul medical. Știu că mai apar accidentări, dar poate trebuie să facem mai mult în domeniul prevenirii lor”, a declarat Xavi la prezentarea la Barcelona.

Xavi, pariu nebun la Barcelona

Noul antrenor al Barcelonei, Xavi Hernandez, are planuri uriașe cu francezul Ousmane Dembele, pe care vrea să-l transforme într-unul dintre cei mai buni jucători din lume.

Reclamă

„Prelungirea contractului lui Dembele este una dintre prioritățile noastre. Ar putea fi cel mai bun jucător din lume pe poziția lui. Ousmane trebuie să muncească mult, are potențialul să facă diferența la Barcelona, dar trebuie să fie consistent”, a declarat Xavi la conferința de presă după prezentarea la FC Barcelona.

119 meciuri a adunat Ousmane Dembele pentru Barcelona, reușind să înscrie de 30 de ori și să dea 21 de pase decisive. Catalanii l-au transferat de la Borussia Dortmund, după ce l-au pierdut pe Neymar, pentru 135 de milioane de euro.

În total, Ousmane Dembele a ratat 99 de meciuri din cauza accidentărilor, de când a semnat cu Barcelona. În această stagiune, el a bifat un singur meci.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Xavi dă afară doi oameni din stafful Barcelonei
  • Catalanii au 10 jucători accidentați în acest moment

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și