Închide meniul

Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior

Alex Ioniță Publicat: 28 aprilie 2024, 17:23

Reclamă
Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior

Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona!

Xavi / Profimedia

Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Antrenorul formației „blaugrana” a vorbit despre ce urmează pentru echipa sa, după finalul actualului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițial, Xavi a anunțat că o va părăsi pe Barcelona la finalul actualei stagiuni. Totuși, la insistențele conducerii, acesta a hotărât să continue pe banca echipei.

Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona!

Într-o conferință de presă, Xavi a anunțat cum va arăta echipa sa, în viitorul sezon. Acesta a spus că De Jong va rămâne la Barcelona chiar dacă a suferit o accidentare gravă și a vorbit și despre Vitor Roque.

Tehnicianul a dat de înțeles că tânărul jucător brazilian ar putea fi împrumutat în stagiunea viitoare, pentru a prinde mai multe minute la un nivel înalt.

De asemenea, acesta a menționat și că și-ar dori ca Sergi Roberto să își prelungească contractul cu Barcelona:

Reclamă

„De Jong este un jucător fundamental, nu se va schimba nimic în legătură cu el. Are această accidentare care i-a pus capăt sezonului, dar nu avem nicio intenție de a-l lăsa să plece.

Echipa este ca și făcută, dar, vom ține cont și de alți jucători care ne-ar pute ajuta.

Aș vrea ca Sergi Roberto să își prelungească contractul, să rămână. Totul depinde de el totuși. Conducerea clubului știe ce îmi doresc eu. Sergi ne poate ajuta, a făcut deja atât de multe în mandatul meu. Sper că va rămâne”, a spus Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă 4 / 0/3

Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona

Aceasta este reacția lui Carlo Ancelotti, de la momentul în care a aflat că Xavi a decis să rămână la Barcelona. Acesta a comentat decizia antrenorului și a transmis un mesaj sincer.

Inițial, Xavi a anunțat că va pleca de la Barcelona la finalul acestui sezon, pentru ca echipa să fie revoluționată de un nou antrenor. Totuși, acesta s-a răzgândit și a decis să rămână antrenorul catalanilor.

Acum, Carlo Ancelotti a spus că decizia lui Xavi este una corectă, chiar dacă a fost schimbată. Totodată, antrenorul de la Real Madrid a spus că și el și-a schimbat de mai multe ori părerile și nu l-a condamnat pe rivalul său.

„Xavi a făcut o treabă bună la Barcelona, cunoaște clubul și decizia sa să rămână este corectă. Totul e important. Trebuie să respectăm schimbările de decizie, deoarece nimic nu e fix.

Eu mi-am schimbat decizia de multe ori de-a lungul carierei, iar răzgânditul este legal”, a spus italianul, citat de Forbes.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian Vezi toate știrile
Citește și