Închide meniul

Yassine Bounou a semnat cu Al Hilal şi va fi coechipier cu Neymar! O nouă lovitură dată pe piaţa transferurilor de şeici

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2023, 12:31

Yassine Bounou a semnat cu Al Hilal şi va fi coechipier cu Neymar! O nouă lovitură dată pe piaţa transferurilor de şeici

Yassine Bounou a semnat cu Al Hilal şi va fi coechipier cu Neymar

Yassine Bounou, prezentat în Arabia Saudită / Captură Twitter

Yassine Bounou a semnat contractul cu Al Hilal şi va fi coechipier cu Neymar în Arabia Saudită. Şeicii l-au convins pe portarul de 32 de ani cu un salariu spectaculos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a jucat în Supercupa Europei, cu FC Sevilla, Yassine Bounou a parafat o înţelegere cu gruparea saudită Al-Hilal. Bounou tocmai ratase un trofeu. A cedat în meciul cu Manchester City la lovituri de departajare.

Yassine Bounou a semnat cu Al Hilal şi va fi coechipier cu Neymar

Contractul jucătorului este valabil până în 2026. Jurnaliştii de la marca.com anunţă că în conturile andaluzilor vor intra aproximativ 21 de milioane de euro. Şi portarul va primi o sumă uriaşă. Va încasa un salariu net care depăşeşte 12 milioane de euro pe an. Este de şase ori mai mult decât încasa în La Liga.

Bounou a apărat poarta echipei FC Sevilla timp de cinci sezoane. El a câştigat cu echipa spaniolă de două ori Liga Europa (2020, 2023).

Reclamă

Portarul care în urmă cu opt ani a fost în probe şi în România, la Ceahlăul Piatra Neamţ, a fost dorit şi de echipe precum Bayern Munchen şi PSG. De asemenea, s-a vorbit la un moment dat de posibilitatea ca el să ajungă la Real Madrid, înainte ca formaţia de pe Santiago Bernabeu să îl aducă pe Kepa, după ce Courtois s-a accidentat.

Al-Hilal a recrutat în această vară nume importante din fotbalul mondial: Neymar, Kalidou Koulibaly, Sergej Milinkovic-Savic, Ruben Neves.

Neymar a avut cerințe incredibile pentru el și familia lui

Neymar a avut cerințe incredibile pentru el și familia lui, de la șeicii de la Al Hilal. Starul brazilian în vârstă de 31 de ani și-a trecut în contract clauze uluitoare, iar șefii clubului din Arabia Saudită i-au făcut toate poftele.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru a accepta mutarea din Ligue 1, Neymar și-a trecut în contract clauze uluitoare. Potrivit thesun.co.uk, atacantul a cerut trei bolizi de lux pentru el: Bentley Continental GP, Aston Martin DBX și Lamborghini Huracan. Valorea totală a acestora este estimată la 600.000 de euro.

Alte cinci mașini vor fi puse la dispoziția membrilor familiei lui Neymar. Este vorba de patru Mercedes G Wagons și o dubă Mercedes. Atât Neymar, cât și apropiații lui, vor avea un șofer plătit de club și care va fi la dispoziția lor în fiecare zi din an, la orice oră.

Neymar a cerut și o vilă fabuloasă în care să locuiască. A insistat ca noua lui casă să aibă trei saune și cel puțin 25 de camere! Mai mult, cinci oameni îi vor face mereu pe plac. Unul dintre aceștia este sous-chef și va trebui să îl ajute pe bucătarul personal cu care Neymar vine în Arabia Saudită. Doi angajați se vor ocupa de curățenia în vila în care fostul star al lui PSG va locui alături de familia lui.

Din frigiderul lui Neymar nu are voie să lipsească niciodată sucul de acai, care este preferatul lui, dar și băuturile energizante cu flori de guarana!

Cerințele lui Neymar nu s-au oprit la atât! Sursa citată anterior anunță că Al Hilal va plăti toate costurile pe care Neymar și familia sa le va avea în Arabia Saudită. Este vorba de cazări la hoteluri, note de plată la restaurante și alte diferite vizite prin Riad.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și