Închide meniul

Neymar a avut cerințe incredibile pentru el și familia lui, de la șeici. Vilă cu trei saune, 8 bolizi, șoferi și sous-chef!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 august 2023, 11:02

Neymar a avut cerințe incredibile pentru el și familia lui, de la șeici. Vilă cu trei saune, 8 bolizi, șoferi și sous-chef!

Neymar a avut cerințe incredibile pentru el și familia lui, de la șeici

Neymar, prezentat oficial la Al Hilal / Profimediaimages

Neymar a avut cerințe incredibile pentru el și familia lui, de la șeicii de la Al Hilal. Starul brazilian în vârstă de 31 de ani și-a trecut în contract clauze uluitoare, iar șefii clubului din Arabia Saudită i-au făcut toate poftele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sud-americanul a plecat de la PSG și va fi rivalul lui Cristiano Ronaldo și al lui Karim Benzema. Îi are coechipieri pe Sergej Milinkovic-Savic, Ruben Neves, Kalidou Koulibaly și Malcom. În conturile campioanei Franței au intrat 90 de milioane de euro, dar marea lovitură financiară o dă Neymar. Acesta va fi plătit regește!

Neymar a avut cerințe incredibile pentru el și familia lui, de la șeicii de la Al Hilal

Pentru a accepta mutarea din Ligue 1, Neymar și-a trecut în contract clauze uluitoare. Potrivit thesun.co.uk, atacantul a cerut trei bolizi de lux pentru el: Bentley Continental GP, Aston Martin DBX și Lamborghini Huracan. Valorea totală a acestora este estimată la 600.000 de euro.

Alte cinci mașini vor fi puse la dispoziția membrilor familiei lui Neymar. Este vorba de patru Mercedes G Wagons și o dubă Mercedes. Atât Neymar, cât și apropiații lui, vor avea un șofer plătit de club și care va fi la dispoziția lor în fiecare zi din an, la orice oră.

Neymar a cerut și o vilă fabuloasă în care să locuiască. A insistat ca noua lui casă să aibă trei saune și cel puțin 25 de camere! Mai mult, cinci oameni îi vor face mereu pe plac. Unul dintre aceștia este sous-chef și va trebui să îl ajute pe bucătarul personal cu care Neymar vine în Arabia Saudită. Doi angajați se vor ocupa de curățenia în vila în care fostul star al lui PSG va locui alături de familia lui.

Reclamă

Din frigiderul lui Neymar nu are voie să lipsească niciodată sucul de acai, care este preferatul lui, dar și băuturile energizante cu flori de guarana!

Cerințele lui Neymar nu s-au oprit la atât! Sursa citată anterior anunță că Al Hilal va plăti toate costurile pe care Neymar și familia sa le va avea în Arabia Saudită. Este vorba de cazări la hoteluri, note de plată la restaurante și alte diferite vizite prin Riad.

Neymar va încasa un salariu fabulos la Al Hilal

Averea lui Neymar va crește considerabil în perioada petrecută la Al Hilal. Salariul său va fi de 160 de milioane de euro pe an. Prin urmare, el va primi 440.000 de euro pe zi, 18.300 de euro pe oră, 305 euro pe minut și peste 5 euro pe secundă!

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Neymar va primi 500.000 de euro pentru fiecare postare pe Instagram în care face reclamă pozitivă Arabiei Saudite. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Neymar ar putea câştiga 400 de milioane de dolari până în 2025.

”Sunt aici în Arabia Saudită, sunt Hilal!”, a fost primul mesaj pe care l-a transmis Neymar după ce a semnat cu Al-Hilal pe 2 ani.

Neymar nu a fost în lotul lui PSG la primul meci al parizienilor în noul sezon din Ligue 1. Fără Neymar, Mbappe şi Verratti în lot, Luis Enrique a debutat cu o remiză într-un meci oficial la campioana din Ligue 1, după ce a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Lorient.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și