Închide meniul

Young Boys s-a făcut de râs în campionat, înaintea returului cu CFR Cluj! Înfrângere dură pentru adversarii echipei lui Marius Șumudică

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 august 2021, 9:14

Young Boys s-a făcut de râs în campionat, înaintea returului cu CFR Cluj! Înfrângere dură pentru adversarii echipei lui Marius Șumudică

Young Boys, înfrângere dură înaintea meciului cu CFR Cluj

Flavius Buboi/SPORT PICTURES

Golul a fost marcat de Grgic, în minutul 24, din penalty. În minutul 32, Young Boys a beneficiat și ea de o lovitură de la 11 metri, dar Sierro a ratat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Young Boys s-a făcut de râs în campionat, înaintea returului cu CFR Cluj

FC Sion avea două înfrângeri din tot atâtea meciuri înaintea confruntării cu Young Boys. În etapa precedentă, Sion pierduse 1-6 în fața lui FC Basel.

Young Boys a evoluat în următoarea formulă: Faivre – Maceiras (Hefti ’78), Camara, Lauper, Lefort – Fassnacht, Rieder, Sierro (Aebischer ’59), Spielmann (Mambimbi ’46) – Kanga (Siebatcheu ’59), Elia (Sulejmani ’59).

David Wagner a făcut 8 modificări în primul 11 față de partida de la Cluj. Singurii care și-au păstrat locul de titulari au fost Camara, Fassnacht și Elia.

CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Young Boys, scor 1-1, marţi, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Returul este programat în 10 august, la Berna.

Reclamă

Marius Șumudică: „I-am surprins pe cei de la Young Boys!”

Antrenorul campioanei României și-a felicitat elevii după manșa tur și este optimist că poate obține calificarea la Berna.

„Am întâlnit o echipă puternică, mult mai puternică decât noi. Fizic, la contacte 1 la 1. Trebuie să recunoaştem. Vreau să-mi felicit jucătorii. Cred că în subconştient, eu nu le-am zis nicio clipă să ne retragem. Când îi simţi mai puternici… Cred că i-am închis foarte bine. I-am surprins. N-am avut timp să pregătesc, jucătorii s-au capacitat, au înţeles ceea ce le cer.

În final, cred că e un rezultat echitabil, am întâlnit o echipă mult mai puternică decât noi. Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor, a publicului, au făcut o risipă extraodinară de efort. Cred că puteam să câştigăm”, a spus Șumudică, după duelul de la Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

În meciul tur, Cristi Manea a deschis scorul pentru CFR Cluj încă din minutul 4. Elvețienii au egalat dramatic, în minutul 90+3, după ce Sierro a reluat în poartă un balon respins de Arlauskis.

Recomandări
  • FC Sion – Young Boys 1-0
  • Înfrângere dură înaintea meciului cu CFR Cluj

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și