Închide meniul

Hagi şi Popescu au fost invitaţi la Istanbul, pentru a fi prezenţi la Galatasaray – Barcelona! Anunţul făcut

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 martie 2022, 20:21

Hagi şi Popescu au fost invitaţi la Istanbul, pentru a fi prezenţi la Galatasaray – Barcelona! Anunţul făcut

Discursul lui Hagi, după ce Farul s-a calificat dramatic în playoff

Hepta

Gică Hagi şi Gică Popescu sunt aşteptaţi la Istanbul, pentru a fi prezenţi la meciul serii din Europa League, dintre Galatasaray Instanbul şi Barcelona. Atât Hagi, cât şi Popescu au făcut istorie la ambele echipe. Anunţul a fost făcut de unul dintre sponsorii celor de la Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Avem un avion privat, mergem mâine si ne intoarcem a doua zi. Cred că Barcelona e favorită. Cred că va avea un meci mai uşor la Instabul decât l-a avut pe Camp Nou. Puterea ofensivă este net superioară”, a spus Gică Popescu la digisport.ro.

Hagi şi Popescu, aşteptaţi la Galatasaray – Barcelona

„Meciul este deosebit de important pentru noi. Hagi și Popescu sunt două nume foarte importante pentru fanii lui Galatasaray, iar eu sunt unul dintre acei suporteri”,  Erden Timur, reprezentantul comapniei NEF, care a colaborat cu ambele echipe., potrivit fanatik.tr.

Gică Popescu, mesaj emoţionant înaintea meciului tur dintre Barcelona şi Galatasaray

Barcelona şi Galatasaray au dat-o la pace în turul de pe Camp Nou. S-a terminat 0-0, iar totul se va decide în infernul de la Istanbul. Înaintea partidei de acum o săptămână, Gică Popescu a transmis un mesaj emoţionat pe reţelele de socializare.

Optimile” Europa League programează în această seară un meci în care inima și gândurile mele se vor împărți în două: Barcelona – Galatasaray. Dintre toate formațiile de club pentru care am jucat, cele două vor rămâne echipele cu cele mai mari satisfacții. Echipele cu care am cucerit 3 dintre cele 4 trofee ale fotbalului european: Cupa Cupelor cu Barcelona, Cupa UEFA și Supercupa Europei cu Galatasaray.

Reclamă

Barcelona a însemnat Everestul carierei mele. Am fost căpitanul acestei mari echipe, una dintre cele mai mari din Europa și din lume, am lăsat acolo amintiri și prietenii imposibil de uitat. Galatasaray a însemnat și triumf, și emoție, și pasiunea incredibilă a fanilor, dar și dovada că o echipă din Turcia poate urca la cel mai înalt nivel în Europa.

Nici până azi, au trecut 22 de ani, o echipă turcească n-a mai cucerit vreun trofeu european. Sentimental, Istanbulul înseamnă cu atât mai mult, cu cât acolo s-au născut cei doi copii ai mei, Maria și Nicolas. Am fost antrenat la Barca și la Galata de 4 antrenori uriași: Johann Cruyff, Bobby Robson – pe care îl avusesem și la PSV Eindhoven – Fatih Terim, Mircea Lucescu. Barcelona – Galatasaray. Aș putea oare să țin diseară cu vreuna dintre ele?”, a scris Gică Popescu, pe Facebook.

„Vor juca Moruţan şi Cicâldău împotriva Barcelonei?”. Antrenorul lui Galatasaray nu a stat pe gânduri

Galatasaray – Barcelona este cel mai aşteptat meci din returul optimilor de finală ale Europa League. Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău au şansa de a produce surpriza şi a o elimina pe echipa antrenată de Xavi. Gruparea Cim Bom şi-a păstrat şansele intacte după remiza de pe Camp Nou, scor 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

În Spania, Alexandru Cicâldău a intrat abia în minutul 79, în locul lui Feghouli. Olimpiu Moruţan a fost uitat pe bancă de antrenorul turcilor. Domenec Torrent a fost întrebat, la conferinţa de presă, dacă cei doi români pot să îşi facă apariţia încă din primul minut la Istanbul.

Vor juca Moruţan şi Cicâldău împotriva Barcelonei?„, a fost întrebarea pusă de un jurnalist român la care Torrent nu a stat prea mult pe gânduri.

Pentru că ești din România, vorbeşti despre jucători români. Totuşi, noi suntem acum în faţa unui meci foarte important pentru echipă. Eu nu voi vorbi despre jucători. Avem 28 de fotbalişti şi vom alege dintre aceştia. Noi avem nevoie de toată echipa! Prin urmare, există posibilitatea ca ei să joace. Eu trebuie să scot 5 jucători din lot. Abia apoi voi alege cel mai bun prim 11 pentru meci„, a declarat Domenec Torrent pentru fanatik.tr.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și