Închide meniul

Zenga, acuze grave pentru guvernul din Italia: ”Un centru de antrenament este mai sigur decât un parc!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2020, 10:30

Zenga, acuze grave pentru guvernul din Italia: ”Un centru de antrenament este mai sigur decât un parc!”

Olycom / Danilo Vigo via hepta

Zenga, acuze grave pentru guvernul din Italia: ”Un centru de antrenament este mai sigur decât un parc!”

Fotbaliștii și cluburile au protestat în privința ultimelor măsuri de relaxare după pandemie. În Italia oamenii pot alerga individual într-un parc din 4 mai, dar sportivii profesioniști nu se pot antrena până pe 18 mai. Zenga nu e de acord cu acest măsuri și a răbufnit în presa din ”Cizmă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Walter Zenga: ”Un centru de antrenament e mai sigur decât un parc”

”Sincer, mi se pare ciudat. Un centru de antrenament e mai sigur decât un parc local. Dispunem de toate facilitățile pentru ca jucătorii să se poată antrena și să aibă o distanțare socială adecvată”, a declarat Zenga, pentru SportItalia.

Sardinia, regiunea de unde provine Cagliari, nu a fost așa afectată precum Lombardia sau Piemont, deci refuzul antrenamentelor naște mai multe controverse.

”Avem nevoie de timp pentru ca jucătorii să revină la forma de dinaintea suspendării campionatului. Este ca în pre-sezon. Prefer să antrenez echipa acum. I-aș explica acest lucru ministrului sportului, pentru ca el să înțeleagă diferitele probleme care apar în jurul fotbalului”, a mai declarat Zenga.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și