Închide meniul

Zidane este uriaş. Capitolul la care nu are rival. Ramos: "Tot ce atinge Zidane se transformă în aur"

Dan Roșu Publicat: 16 iulie 2020, 21:23

Reclamă
Zidane este uriaş. Capitolul la care nu are rival. Ramos: "Tot ce atinge Zidane se transformă în aur"

Zidane scrie istorie la Real Madrid

Astfel, el şi-a trecut în cont până acum două titluri în La Liga, 3 UEFA Champions League, două Supercupe ale Europei, două CM ale Cluburilor şi două Supercupe ale Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane a câştigat câte un titlu la fiecare 19 meciuri disputate. El a a adunat 143 de victorii şi rămâne singurul antrenor care câştigă Liga Campionilor în sezoane consecutive.

Ramos: Tot ce atinge Zidane se transformă în aur

"Suntem foarte ataşaţi de Zinedine Zidane. Tot ceea ce atinge se transformă în aur. Asta este recompensa muncii depuse. Avem un mare merit, indiferent de ceea ce s-ar putea spune", a spus Ramos, la finalul meciului cu Villarreal. 

De când Zidane a devenit antrenor, în 2016, el este tehnicianul cu cele mai multe trofee câştigate, fiind urmat de Pep Guardiola (10) şi Max Allegri (8).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și