Închide meniul

Zinedine Zidane, anunţ bombă înaintea războiului cu Liverpool! Un star de la Real nu va putea juca: "Nu îmi convine!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2021, 16:05

Zinedine Zidane, anunţ bombă înaintea războiului cu Liverpool! Un star de la Real nu va putea juca: "Nu îmi convine!"

Zinedine Zidane, gata să revină la Real Madrid

Zinedine Zidane/ Profimedia

Real Madrid şi Liverpool se vor confrunta mâine în manşa tur din sferturile de finală. Zidane îi avea deja pe Dani Carvajal şi Sergio Ramos pe lista jucătorilor indisponibili pentru partidă, iar ultimul mare nume din vestiar care nu va juca împotriva "cormoranilor" este Eden Hazard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am nevoie de toţi jucătorii să fie pregătiţi. Nu îmi convine când sunt accidentaţi şi vrem mai mult ca orice să îl avem pe Hazard înapoi pe teren. El trebuie să rămână calm şi să aibă răbdare. Cel mai important lucru este faptul că este recuperat, însă nu vom grăbi revenirea lui. Dacă un jucător e în formă bună o să joace, dar acum luăm lucrurile pas cu pas", a declarat Zidane, citat de Reuters.

Cotat la 40 de milioane de euro, Hazard a evoluat în acest sezon în doar 14 meciuri pentru Real Madrid. Acesta a înscris 3 goluri, două în La Liga şi unul în Liga Campionilor.

Planul lui Florentino Perez de a-l aduce pe Mbappe la Real Madrid încă din această vară

Eden Hazard a fost adus pentru a îl înlocui pe Cristiano Ronaldo. Prestaţiile belgianului nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, astfel că Florentino Perez va forţa transferul lui Kylian Mbappe în această vară. deşi atacantul mai are contract cu PSG până în 2022. 

Iniţial, Perez intenţiona să aştepta ca lui Mbappe să i se termine contractul cu PSG şi să îl ia gratis. Preşedintele Realului s-ar fi răzgândit după ce i s-a transmis că PSG ar vrea o sumă mai mică pentru Mbappe, dar şi pe brazilianul Vinicius, unul dintre jucătorii apreciaţi ai "galacticilor".

Reclamă

”Între PSG şi Real Madrid au existat deja primele discuţii. Nu au fost purtate la nivelul oficialilor, ci prin in intermediul altor persoane. PSG vrea bani şi un jucător la schimb”, a spus jurnalistul Eduardo Inda, conform diariogol.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și