Închide meniul

Zinedine Zidane e gata să revină în fotbal! Cu ce naţională negociază

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2024, 10:59

Reclamă
Zinedine Zidane e gata să revină în fotbal! Cu ce naţională negociază

Zinedine Zidane e gata să revină în fotbal

Zinedine Zidane, în timpul unui meci/ Profimedia

Zinedine Zidane e gata să revină în fotbal şi este în negocieri pentru preluarea unei naţionale. Fostul manager al lui Real Madrid poate deveni selecţionerul Algeriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Algeria a fost eliminată din grupele Cupei Africii pe Naţiuni. Competiţia se vede live, în AntenaPLAY, din faza optimilor de finală.

Zinedine Zidane e gata să revină în fotbal

După demisia lui Djamel Belmadi în urma eliminării în faza grupelor la Cupa Africii pe Naţiuni, conducătorii federaţiei algeriene speră să-l convingă pe Zinedine Zidane pentru a prelua funcţia de selecţioner, noi discuţii în acest sens fiind programate în weekend.

Zizou ar fi interesat de aspectul simbolic al preluării echipei naţionale a ţării natale a părinţilor săi. Familia Zidane are legături strânse cu Kabylia, locul natal al tatălui său, a cărui fundaţie este implicată activ în iniţiative sociale în beneficiul comunităţii locale.

Mai mulţi apropiaţi l-ar îndemna să se gândească serios la această variantă, iar, cu ajutorul mai multor sponsori, federaţia algeriană ar pregăti o ofertă substanţială pentru a-l convinge pe fostul căpitan al Les Bleus, notează news.ro.

Reclamă

RMC subliniază că Zidane este nerăbdător să se întoarcă la muncă. Campionul mondial din 1998 nu a mai antrenat de când a plecat de la Real Madrid în 2021. El spera la echipa naţională a Franţei, dar Didier Deschamps şi-a prelungit contractul la conducerea Franţei.

Jude Bellingham, pe urmele lui Zinedine Zidane

Jude Bellingham vrea să calce pe urmele lui Zinedine Zidane, al cărui număr 5 îl poartă la Real Madrid. În vârstă de 20 de ani, el a salvat deja în mai multe rânduri echipa madrilenă, care s-a calificat în optimile Ligii Campionilor şi se află pe locul doi în La Liga, după Girona.

„Zidane a fost unul dintre cei mai buni mijlocaşi din toate timpurile. Mă uit la filmuleţe cu el. Am avut plăcerea de a-l cunoaşte. Este o persoană pe care o admir foarte mult.

Reclamă 4 / 0/3

Îi calc pe urme purtând numărul său (5). Golul meu preferat a fost cel împotriva lui Leverkusen în finala Ligii Campionilor (în 2002)”, a declarat el pentru Téléfoot.

Votat Golden Boy 2023 după ce a spulberat competiţia, Jude Bellingham nu şi-a ascuns încântarea de a primi premiul. „Din copilăria mea din Birmingham şi până acum, am crezut întotdeauna că am propriul meu stil şi am vrut să îl dezvolt.

Am fost norocos în cariera mea, am întâlnit mari jucători care m-au ajutat să cresc şi am învăţat de la ei. Sunt cel mai bun din lume? Este plăcut să aud asta. Pentru mine, este important să ajut echipa, pe coechipierii mei şi să încerc să cresc meci de meci. Real Madrid este cel mai bun club din lume şi mă simt foarte norocos să joc într-o astfel de echipă”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și