Închide meniul

Zinedine Zidane exultă după ce a câştigat un nou trofeu cu Real Madrid. "Trăiesc unul dintre cele mai frumoase momente din carieră!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2020, 21:33

Zinedine Zidane exultă după ce a câştigat un nou trofeu cu Real Madrid. "Trăiesc unul dintre cele mai frumoase momente din carieră!"

Profimediaimages

Zinedine Zidane şi-a anunţat jucătorii că pleacă de la Real Madrid

Francezul a scris o nouă pagină de istorie şi a ţinut să precizeze că a fost un trofeu câştigat cu mult efort.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane, euforit după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei

"Pur şi simplu am obţinut mai multe puncte decât ceilalţi. Este unul dintre cele mai frumoase momente pe care le trăiesc din punct de vedere profesional, mai ales după tot ce s-a întâmplat, după izolarea din timpul pandemiei.

Champions League este Champions League. Campionatul Spaniei este cu totul altceva. Sunt 38 de etape. Dacă la finalul celor 38 de etape ai mai mult puncte decât ceilalţi este extraordinar", a declarat Zinedine Zidane imediat după ce a primit trofeul.

Spre deosebire de alţi ani, starurile Realului nu se pot bucura alături de fani la Cibeles. S-a luat această decizie din cauza riscului infectării cu coronavirus. Antrenorul grupării blanco le-a transmis un mesaj susţinătorilor celei mai titrate echipe din Spania.

Reclamă

"Ne-am fi dorit să sărbătorim alături de fani, la Cibeles. Totuşi, nu poţi să-i controlezi pe suporteri. Este o chestiune legată de sănătatea lor. Sunt sigur că sunt acasă şi că sunt fericiţi că am câştigat titlul. Îi felicit pe toţi", a specificat Zidane.

Zidane a câştigat pentru a treia oară La Liga. De două ori a făcut-o din postura de antrenor al Realului şi o dată din cea de jucător.
 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și