Închide meniul

Zinedine Zidane, înlocuitorul lui Didier Deschamps la naţionala Franţei! Preşedintele Noel Le Graet a făcut anunţul: „Va veni!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 iunie 2021, 16:43

Zinedine Zidane, înlocuitorul lui Didier Deschamps la naţionala Franţei! Preşedintele Noel Le Graet a făcut anunţul: „Va veni!

Zinedine Zidane şi Didier Deschamps

Profimedia

Franţa a fost eliminată de Elveţia la Bucureşti, iar Didier Deschamps şi-ar putea pierde postul, anunţă presa internaţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane, înlocuitorul lui Didier Deschamps la naţionala Franţei

Deschamps a fost numit la naţionala Franţei în 2012. Acesta a bifat o finală de EURO, în 2016, şi a cucerit titlul mondial, în 2018. Totuşi, eliminarea din optimile de finală de la Campionatul European 2020 va lăsa urma adânci.

Noel Le Graet, preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, nu s-a ferit să recunoscă cine e succesorul actualului selecţioner. „Zidane va veni la naționala Franței. Când? Nu știu”, a anunţat şeful Federaţiei Franceze de Fotbal, citat de L’Equipe.

Contractul lui Deschamps expiră în 2022, după Campionatul Mondial din Qatar, însă o decizie finală va fi luată în curând, precizează sursa citată.

Zinedine Zidane a câștigat 11 trofee alături de Real Madrid

În vârstă de 48 de ani, tehnicianul francez a preluat prima dată Real Madrid în ianuarie 2016. În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor (2016-2018), campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor, în aceiaşi ani.

Reclamă

Francezul a revenit la conducerea tehnică a echipei Real Madrid la 11 martie 2019 după 284 de zile de la plecarea sa, în locul lui Santiago Solari. În al doilea mandat, el a cucerit titlul în Spania şi Supercupa Spaniei, în sezonul 2019/2020. Zinedine Zidane a câştigat 11 trofee ca antrenor principal al Real Madrid.

„Căzuţi atât de sus!” Reacţia presei internaţionale, după eliminarea incredibilă a campioanei mondiale de la EURO 2020

Franţa a fost eliminată de Elveţia în optimile de finală ale EURO 2020, după un meci colosal jucat pe Arena Naţională. Considerată marea favorită la câştigarea trofeului, Franţa a oferit surpriza neplăcută de la acest EURO. Starul Kylian Mbappe a avut un turneu horror. A ratat penalty-ul decisiv cu Elveţia, în contextul în care nu a reuşit să înscrie niciun gol la acest EURO.

„Căzuţi atât de sus„, au titrat cei de la L’Equipe. „Mbappe ratează penalty-ul şi Elveţia va fi adversara Spaniei„, au scris şi cei de la Mundo Deportivo.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Franţa este pentru prima dată din 2010 când nu reuşeşte să ajungă în sferturile de finală de la un turneu major.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și