Închide meniul

Zinedine Zidane, răspuns final după ce a primit o ofertă uriaşă de la Manchester United. Decizia luată de antrenorul francez

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 noiembrie 2021, 10:09

Zinedine Zidane, răspuns final după ce a primit o ofertă uriaşă de la Manchester United. Decizia luată de antrenorul francez

Zinedine Zidane, ofertat de Manchester United

Profimediaimages

Francezul care a scris istorie la Real Madrid a fost văzut drept cea mai bună soluţie pentru a scoate echipa din criză. Gruparea de pe Old Trafford a ajuns pe locul opt în clasament. După 12 etape are deja de recuperat 12 puncte faţă de liderul Chelsea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răspunsul oferit de Zinedine Zidane după ce a fost ofertat de Manchester United

Miliardarul de la conducerea lui United l-a anunţat pe Zidane că este dispus să îi achite un salariu anual de 20 de milioane de euro şi să facă transferuri spectaculoase în această iarnă. Câştigătorul a trei titluri Champions League nu a stat mult pe gânduri.

Potrivit bbc.com, Zinedine Zidane a anunţat că nu este interesat să o antreneze pe Manchester United. „Zizou” nu a fost tentat să lucreze din nou cu Cristiano Ronaldo şi aşteaptă să se elibereze postul de selecţioner al Franţei. Mai are şi varianta e a o pregăti pe PSG, atunci când va pleca Mauricio Pochettino.

A fost pentru a treia oară când Zidane a refuzat-o pe Manchester United în ultimele două luni. În condiţiile date, Glazer ar putea apela la Erik Ten Hag. Totuşi, nici el nu pare dispus să vină. „Mă concentrez pe ceea de am de făcut la Ajax. Restul sunt doar lucruri menite să mă distragă de la munca mea”, ar fi reacţionat tehnicianul, potrivit lui Fabrizio Romano.

Cristiano Ronaldo l-ar fi propus pe Luis Enrique. Rămâne de văzut care va fi decizia luată de patronul „diavolilor”.

Reclamă
Citește și:

Ole Gunnar Solskjaer, cu lacrimi în ochi după despărţirea de Manchester United

Voi pleca pe uşa din faţă, pentru că eu cred că toată lumea ştie că am dat totul pentru acest club. Acest club înseamnă totul pentru mine şi împreună reprezentăm ceva.

Din păcate, nu am obţinut rezultatele de care aveam nevoie. Este momentul pentru mine să fac un pas în spate. Am mare emoţii acum. Se vor descurca, vor fi bine, îi voi încuraja”, a spus Solskjaer după despărţirea de Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Zinedine Zidane, ofertat pentru a treia oară de Manchester United
  • Ce răspuns a primit patronul „diavolilor” de la antrenorul francez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și