Închide meniul

Zinedine Zidane va fi noul selecționer al Franței! Acord total pentru semnătura lui „Zizou”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 noiembrie 2022, 19:33

Zinedine Zidane va fi noul selecționer al Franței! Acord total pentru semnătura lui „Zizou

Zinedine Zidane este "ademenit" cu un salariu colosal de către un club din Premier League

Zinedine Zidane, în timpul unui meci / Profimedia

Zinedine Zidane va fi noul selecționer al Franței. „Zizou” îi va locul lui Didier Deschamps după încheierea Campionatului Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă cineva are de gând să urmărească îndeaproape parcursul Franţei la Cupa Mondială, acela este Zinedine Zidane. Conform mundodeportivo.com, există deja un acord de principiu ca fostul antrenor al lui Real Madrid să preia conducerea echipei Franței, după încheierea Cupei Mondiale din Qatar. Acordul cu Federația Franceză este practic încheiat.

Zinedine Zidane va fi noul selecționer al Franței

Ca să devină selecționer, Zidane a refuzat o ofertă generoasă din partea PSG-ului vara trecută. Antrenorul de 50 de ani a așteptat oferta ideală din partea Federației Franceze.

La națională, Zinedine Zidane va fi însoțit de asistentul său de la Real Madrid, David Bettoni, unul dintre oamenii de încredere ai lui „Zizou”. Bettoni a ajuns chiar să stea pe banca lui Real Madrid când Zidane a fost afectat de coronavirus.

Zidane nu a mai antrenat din mai 2021, când a condus ultimul său meci la Real Madrid. Odată cu venirea lui „Zizou”, mandatul lui Didier Deschamps la naționala Franței va lua sfârșit. Era selecționerul „Les Blues” din 2012.

Reclamă

Zidane: „Curând mă veți vedea pe bancă din nou!”

În cadrul galei pentru Balonul de Aur 2022 de la sfârșitul lunii octombrie, Zinedine Zidane a anunţat că va prelua curând o nouă echipă.

„Când mă veți vedea pe bancă din nou? Curând, foarte curând. Sunt aproape să antrenez din nou.

Acum mă bucur de timpul liber, dar nu sunt departe de a reveni”, a declarat Zinedine Zidane, poatrivit AS.com.

Reclamă 4 / 0/3

Zinedine Zidane este omul-trofeu

În vârstă de 49 de ani, Zinedine Zidane a cucerit 11 trofee cu Real Madrid şi vrea să lupte pentru primul trofeu internaţional. Francezul a preluat prima dată gruparea de pe Santiago Bernabeu în ianuarie 2016.

În doar doi ani şi aproape cinci luni, el a câştigat nouă trofee cu formaţia madrilenă: de trei ori consecutiv Liga Campionilor (2016-2018), campionatul Spaniei în 2017, Supercupa Spaniei în 2017, Supercupa Europei în 2016 şi 2017, şi Cupa Mondială a cluburilor.

Francezul a revenit la conducerea tehnică a Realului pe 11 martie 2019, după 284 de zile de la plecarea sa, în locul lui Santiago Solari. În al doilea mandat, el a cucerit titlul în Spania şi Supercupa Spaniei, în sezonul 2019/2020.

Recomandări
  • Zinedine Zidane va fi noul selecționer al Franței
  • Acord total între „Zizou” și Federație

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și