Închide meniul

„Ziua deciziei!” Cristiano Ronaldo, anunț bombă despre viitorul său. Mutarea uriașă în care ar putea fi implicat

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iulie 2021, 17:21

„Ziua deciziei! Cristiano Ronaldo, anunț bombă despre viitorul său. Mutarea uriașă în care ar putea fi implicat

"Ziua deciziei!" Anunțul bombă a lui Cristiano Ronaldo

Profimedia

„Ziua deciziei!”, sunt cuvintele pe care încearcă să le descifreze cei 315 milioane de următori ai lui Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

„Ziua deciziei!” Anunțul bombă a lui Cristiano Ronaldo

Fanii au sărit imediat cu gândul la un posibil transfer al starului lusitan. Agentul său are programată o întâlnire cu șefii lui Juventus, decisivă pentru viitorul lui Ronaldo.

Cristiano a intrat în ultimul an de contract cu Juventus. În 2022, când va avea 37 de ani, va deveni jucător liber. Bianconerii își vor relua antrenamentele pe 25 iulie.

În ciuda vârstei, Cristiano Ronaldo are o cota de piaţă care se menţine extrem de ridicată. Atacantul lui Juventus valorează 45 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Până să revină la antrenamente, Ronaldo se bucură de concediu alături de familie. Pozele pe care le postează cu Georgina strâng milioane de aprecieri.

Reclamă

Mauro Icardi, monedă de schimb pentru transferul lui Cristiano Ronaldo

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au lansat o ipoteză bombă cu privire la viitorul lui Ronaldo, chiar în ziua anunțului surpriză al starului portughez.

Potrivit celebrului cotidian italian, Cristiano ar urma să ajungă la PSG, în timp ce Mauro Icardi ar urma calea inversă.

Icardi s-ar întoarce în Serie A deoarece nu mai intră în planurile lui Mauricio Pochettino. Soția și impresarul lui, Wanda Nara, ar fi demarat deja tratativele cu oficialii bianconerilor.

Reclamă 4 / 0/3

În ceea cel privește pe Cristiano Ronaldo, PSG este una printre puținele echipe care îi poate satistafe pe deplin toate pretențiile financiare.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo a fost gogheterul Euro 2020
  • A fost eliminat cu Portugalia în faza optimilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și