Închide meniul

Dennis Man a strălucit în Pordenone – Parma 0-4. Jose Mourinho, meciul cu numărul 1000 în AS Roma – Sassuolo 2-1! Zlatan Ibrahimovic, show în AC Milan – Lazio 2-0. Rezultatele zilei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2021, 23:55

Dennis Man a strălucit în Pordenone – Parma 0-4. Jose Mourinho, meciul cu numărul 1000 în AS Roma – Sassuolo 2-1! Zlatan Ibrahimovic, show în AC Milan – Lazio 2-0. Rezultatele zilei

Dennis Man, uitat pe banca de rezerve la Parma

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Rezultatele zilei în Europa

  • Cagliari – Genoa 2-3 (Răzvan Marin)
  • AS Roma – Sassuolo 2-1 (Vlad Chiricheş)
  • PAOK – Giannina 0-1 (Alexandru Mitriţă)
  • Pordenone – Parma 0-4 (Dennis Man şi Valentin Mihăilă)
  • Trabzonspor – Galatasaray 2-2 (Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău)
  • Espanyol – Atletico Madrid 1-2
  • Real Madrid – Celta Vigo 5-2
  • Leeds – Liverpool 0-3
  • AC Milan – Lazio 2-0

Update: Dennis Man a marcat în victoria clară cu Pordenone, 4-0. Internaţionalul român a închis tabela în minutul 80. Vazquez, Juric şi Inglese au punctat şi ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Real Madrid a făcut spectacol cu Celta Vigo, scor 5-2. Karim Benzema a reuşit un hat-trick de senzaţie. Vinicius şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, iar „perla” Camavnga a înscris chiar la debut. Santi Mina şi Cervi au punctat pentru oaspeţi.

Update: Jose Mourinho a câştigat meciul cu numărul 1000 din carieră chiar sub privirea lui Vlad Chiricheş, care a fost titular. Cristante şi Stephan El Shaarawy au marcat în victoria cu Sassuolo, 2-1. Filip Djuricic a punctat pentru oaspeţi.

Reclamă

Update: Moment special pentru Jose Mourinho. A început AS Roma – Sassuolo, meciul cu numărul 1000 din cariera antrenorului portughez.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Trabzonspor – Galatasaray s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan au fost titulari. Fostul jucător al FCSB a fost schimbat în minutul 46, iar ex-jucătorul Universităţii Craiova în minutul 82.

Update: S-a încheiat AC Milan – Lazio. „Diavolii” au câştigat derby-ul cu 2-0.

Update: PAOK – Giannina s-a încheiat surprinzător, scor 0-1. Conde a dat lovitura în minutul 86.

Update: Alexandru Mitriţă a fost introdus pe teren de Răzvan Lucescu în PAOK – Giannina. Internaţionalul român l-a înlocuit pe Shinji Kagawa.

Reclamă

Update: Liverpool a învins-o pe Leeds la scor de neprezentare. Salah, Fabinho şi Mane au marcat pentru gruparea de pe Anfield. În urma reuşitei de azi, superstarul egiptean a ajuns la cota 100 pentru Liverpool în Premier League.

Update: AC Milan o conduce pe Lazio cu 2-0. Leao a deschis scorul, în minutul 45, iar Zlatan Ibrahimovic a dus scorul la 2-0 în minutul 67.

Update: Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău sunt titulari în confruntarea Trabzonspor – Galatasaray.

Update: Nicolae Stanciu este doar rezervă în Slavia Praga – Slovacko.

Update: Cagliari – Genoa 2-3. Răzvan Marin a contribuit decisiv la golul de 2-0 al gazdelor. A centrat perfect după un corner şi l-a servit pe Luca Ceppitelli. Veteranul lui Cagliari a trimis imparabil. Detalii, AICI.

Update: Espanyol – Atletico Madrid 1-2. Echipa lui Diego Simeone a obţinut in extremis victoria, în minutul 90+9! Raul de Tomas a deschis scorul, iar Carrasco a egalat în minutul 79. Lemar a adus cele 3 puncte în minutul 98 şi 55 de secunde!

Golul francezului a adus cea mai târzie victorie obţinută vreodată de o echipă din La Liga. Lemar l-a depăşit pe Coke, care marca în minutul 98 şi 41 de secunde.

Madrilenii au avut şi un gol anulat, în minutul 53.

Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău, gata de spectacol în Trabzonspor – Galatasaray

Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău sunt gata de spectacol în Trabzonspor – Galatasaray. Echipa lui Fatih Terim a remizat etapa trecută, scor 2-2 cu Kasimpasa, iar gruparea „Cim Bom Bom” are nevoie urgentă de puncte.

Meciul trecut, la debut, fostul mijlocaş al FCSB i-a pasat decisiv conaţionalului său, care a marcat şi a ajuns la cota 2 în actualul sezon. De asemenea, Moruţan a contribuit şi la a doua reuşită a echipei sale.

Toţi ochii sunt pe Nicolae Stanciu în Slavia Praga – Slovacko

Nicolae Stanciu este pregătit pentru un nou meci în Cehia. Internaţionalul român vine după pauza internaţională, unde a evoluat în toate cele trei meciuri ale României.

În actualul sezon, Stanciu nu are nicio reuşită în campionat şi speră să „spargă gheaţa” chiar pe teren propriu, în meciul cu Slovacko.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și