Închide meniul

Atletico Madrid, OUT din Cupa Spaniei! Ionuț Radu și-a dat autogol în Inter – Empoli 3-2. PAOK – AEK 0-0. Rezultatele zilei sunt AICI

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 ianuarie 2022, 23:55

Atletico Madrid, OUT din Cupa Spaniei! Ionuț Radu și-a dat autogol în Inter – Empoli 3-2. PAOK – AEK 0-0. Rezultatele zilei sunt AICI

Sassuolo - Cagliari 1-0

Colaj Profimedia

Ionuț Radu a fost titular la Inter, care s-a calificat după prelungiri în sferturile de finală ale Cupei Italiei. Ionuț Radu a avut ghinion în minutul 76.  Patrick Cutrone a reluat cu capul în bara transversală, iar mingea a ricoșat din piciorul portarului român în poartă. Inter s-a impus în prelungiri după golul marcat de Sensi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rezultatele zilei din Europa

  • Sassuolo – Cagliari 1-0, Cupa Italiei (Vlad Chiricheș – Răzvan Marin)
  • PAOK – AEK 0-0, Cupa Greciei (Răzvan Lucescu și Alex Mitriță)
  • Leicester – Tottenham 2-3, Premier League
  • Brentford – Manchester United 1-3, Premier League
  • Inter – Empoli, 3-2, Cupa Italiei (Ionuț Radu)
  • Real Sociedad – Atletico Madrid 2-0, Cupa Spaniei

Update: Inter – Empoli 3-2. Cu Ionuț Radu titular, campioana Italiei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei. Sensi a adus victoria în prelungiri, în minutul 104.

Update: După 90 de minute, Inter – Empoli s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Partida va merge în prelungiri.

Update: Ionuț Radu este titular în Inter – Empoli, meci din Cupa Italiei.

Reclamă

Update: PAOK – AEK, manșa tur din sferturile de finală ale Cupei Greciei, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Alex Mitriță a fost rezervă, iar Răzvan Lucescu l-a introdus pe teren în minutul 77.

Update: Sassuolo, echipă la care este legitimat Vlad Chiricheş, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale Cupei Italiei, fază în care va întâlni echipa Juventus Torino.

Reclamă 4 / 0/3

Sassuolo a învins în optimi echipa lui Răzvan Marin, Cagliari, scor 1-0.. Golul a fost marcat de Harroui, în minutul 18. Chiricheş a fost rezervă, iar Marin nu a făcut parte din lot.

  • Sassuolo – Cagliari, 18:30, Cupa Italiei(Vlad Chiricheș – Răzvan Marin)
  • PAOK – AEK, 19:00, Cupa Greciei (Răzvan Lucescu și Alex Mitriță)
  • Leicester – Tottenham, 21:30, Premier League
  • Brentford – Manchester United, 22:00, Premier League
  • Inter – Empoli, 22:00, Cupa Italiei (Ionuț Radu)
  • Real Sociedad – Atletico Madrid, 22:00, Cupa Spaniei
Citește și:

Cristiano Ronaldo a fost premiat de FIFA după ce a devenit cel mai bun marcator din istorie pentru echipa naţională

Cristiano Ronaldo a fost premiat de FIFA în cadrul galei The Best de la Zurich, după ce a reuşit să devină cel mai bun marcator din istoria echipelor naţionale, cu 115 goluri.

Cristiano Ronaldo a mers personal în Elveţia pentru a-şi ridica premiul.

Este un vis devenit realitate. În primul rând, trebuie să le mulţumesc colegilor mei din echipa naţională din ultimii 20 de ani cu care am jucat. Recordul a fost 109, nu? Deci am şase înainte. Sunt atât de mândru. Este un premiu special de la Fifa – o organizaţie pe care o respect foarte mult. Trebuie să mulţumesc şi familiei mele. În curând voi fi din nou tată. Sunt mândru. 

Este grozav să fii marcatorul tuturor timpurilor. Încă am pasiunea pentru joc şi pentru a marca goluri. Joc fotbal de când aveam cinci ani. Când merg pe teren, chiar şi la antrenament, motivaţia este încă acolo. Chiar şi la 37 de ani în curând, Mă simt bine, continui sa muncesc din greu. Iubesc jocul si am pasiune. Vreau să continui. Sper să mai joc poate patru sau cinci ani, totul este mental. Dacă îţi tratezi bine corpul, atunci când ai nevoie, acesta te va răsplăti„, a spus Cristiano Ronaldo.

Reclamă
Recomandări
  • Rezultatele zilei din Europa
  • Atletico Madrid, OUT din Cupa Spaniei

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și