Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic a vorbit cu Kylian Mbappe și șefii lui PSG. Uluitor ce a putut să spună starul suedez

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 decembrie 2021, 17:08

Zlatan Ibrahimovic a vorbit cu Kylian Mbappe și șefii lui PSG. Uluitor ce a putut să spună starul suedez

Zlatan Ibrahimovic a vorbit cu Kylian Mbappe și șefii lui PSG

Profimedia

Kylian Mbappe a intrat în ultimele luni de contract cu PSG și, potrivit presei internaționale, are șanse uriașe să joace la Real Madrid în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic a vorbit cu Kylian Mbappe și șefii lui PSG

Ibrahimovic chiar l-a sfătuit pe Mbappe să se transfere la Real Madrid. Asta nu l-a oprit însă pe starul suedez să meargă la președintele lui PSG, Leonardo, și să-i spună să facă tot posibilul să-l păstreze pe Mbappe la Paris.

„L-am sfătuit să meargă la Real Madrid, e adevărat. Are nevoie de un mediu mai structurat, la fel cum e cel de la Madrid. Totuși, ulterior i-am spus președintelui lui PSG că nu trebuie să-l vândă…”, a spus Zlatan Ibrahimovic, în Corriere della Sera.

30 iunie 2022 este data la care contractul lui Mbappe cu PSG va expira. Începând cu 1 ianuarie 2022, francezul e liber să negocieze cu orice echipă își dorește.

În acest sezon, Kylian Mbappe a bifat 19 apariții pentru PSG, în Ligue 1 și Champions League, reușind să înscrie 9 goluri și să dea 12 pase decisive.

Reclamă
Citește și:

Kylian Mbappe a dezvăluit marele său obiectiv de la PSG

Kylian Mbappe se află în ultimul an de contract cu PSGH și sunt șanse mari ca la vară să plece la Real Madrid, din postura de jucător liber de contract. Mbappe vrea ca până atunci să câștige UEFA Champions League. Cel mai aproape a fost acum 2 ani, când PSG a pierdut finala cu Bayern Munchen.

Kylian Mbappe a refuzat să își prelungească înțelegerea cu PSG pentru a se transfera la Real Madrid. Mbappe vrea să plece ca un adevărat campion de la Paris. Alături de Messi și Neymar, Mbappe vrea să câștige UEFA Champions League în acest sezon.

Cred că avem o anume consistență în Europa în ultimii ani, întrucât am ajuns în finală și semifinală. Dar nu suntem pe deplin satisfăcuți. Suntem fericiți că am adus clubul la înălțimi la care nu a mai fost înainte în noul format Champions League, dar acum vrem să facem și istorie. Suntem candidați, iar atunci când candidezi trebuie să vrei și să câștigi„, a explicat recent fotbalistul, potrivit psgtalk.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și