Închide meniul
VIDEO

Zlatan Ibrahimovic, show total pe pista de Formula 1: “Lumea îmi spune Ferrari pe teren!” Starul suedez, apariție fabuloasă la volan, alături de Charles Leclerc și Carlos Sainz

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 martie 2022, 18:39

Zlatan Ibrahimovic, show total pe pista de Formula 1: “Lumea îmi spune Ferrari pe teren!” Starul suedez, apariție fabuloasă la volan, alături de Charles Leclerc și Carlos Sainz

Zlatan Ibrahimovic, show total pe pista de Formula 1

Facebook / Zlatan Ibrahimovic

  • Zlatan Ibrahimovic, show pe pista de Formula 1
  • Starul suedez s-a distrat alături de piloții Ferrari, Charles Leclerc și Carlos Sainz

Zlatan Ibrahimovic, show pe pista de Formula 1 alături de Charles Leclerc și Carlos Sainz

Zlatan Ibrahimovic este recunoscut, pe lângă realizările uriașe din fotbal, și pentru pasiunea sa față de mașinile puternice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul suedez a filmat un videoclip alături de Charles Leclerc și Carlos Sainz, cei doi piloți Ferrari care ieri au reușit “dubla” la prima cursă de Formula 1 din acest an.

Ibra s-a urcat la volanul unei mașini de ultimă generație, produsă de celebrul constructor italian, oferind câteva replici ironice, tipice acestuia.

„Lumea îmi spune Ferrari pe teren!”. Starul lui AC Milan, apariție fabuloasă

Atacantul lui AC Milan s-a distrat alături de Leclerc și Sainz, cu care a schimbat câteva pase chiar pe pistă. 

“Îmi spui mie asta sau acestea sunt regulile?”, i-a întrebat Ibra pe mecanicii Ferrari, înainte să urce la volan.

Reclamă

“Adrelinalina este incredibilă! Când îl cumperi pe Ibrahimovic, cumperi un Ferrari. Lumea mă numește Ferrari pe teren!”, a exclamat sudezeul în timp ce conducea.

Documentarul respectiv urmează să fie lansat pe 25 martie.

Reclamă 4 / 0/3

Ferrari, „dublă” de vis în prima cursă a anului! Charles Leclerc a câștigat Marele Premiu al Bahrainului

Ferrari a început excelent anul 2022 în Formula 1, cu o “dublă” reușită în Marele Premiu al Bahrainului. Charles Leclerc a câștigat cursa din această seară, fiind urmat de coechipierul său, Carlos Sainz.

Lewis Hamilton, pilotul Mercedes, a completat podiumul în prima cursă a anului. Max Verstappen, campionul mondial din sezonul trecut, a abandonat pe final.

Zlatan Ibrahimovic știe ce va face după retragere: “Sunt curios să devin actor!”

Ibrahimovic a acordat recent un interviu în presa din Italia, unde a dezvăluit că se gândește să se facă actor, după ce își va agăța ghetele în cui.

”Dacă revin curând pe teren? Asta e sigur. Sunt situații foarte dificile. În cariera mea nu am avut multe opriri, în timp ce în ultimii ani am avut o accidentare gravă. Dar Ibra este cel care decide când să se oprească. Voci? Mulți continuă să mă considere terminat şi mă taxează.

Am încredere în tot ceea ce fac. Nu știu cât va dura, dar mereu încerc să trec dincolo de limită. De ce să fii normal când poți să fii mai puternic?

Vedem ce va fi pe viitor (n.r. – după retragere). Sunt curios de anumite lucruri: de exemplu, să devin actor. Ceva care îmi dă adrenalină. Dar nimic nu va fi ca fotbalul. Va trebui să fac o diferență. Am multe proiecte, dar acum mă concentrez pe fotbal. Când mă întorc, o să ‘arunc în aer’ întregul stadion.”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, citat de Tuttosport.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:11 Rafael Nadal, eliminat în turul 2 la turneul de la Barcelona! A cedat cu 5-7, 1-6 în fața lui Alex de Minaur 19:46 LIVE VIDEOAl Ain – Al Hilal se joacă ACUM în AntenaPLAY. Show total în Liga Campionilor Asiei 19:41 Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1 19:37 Semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, după ce a preluat-o pe Rapid: „E mare presiune!” 19:22 Gică Craioveanu, verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. Mesaj direct pentru Mihai Rotaru 18:42 FotoCum arată Adrian Mutu, după implantul de păr! Prima apariţie fără şapcă, după intervenţia suferită 18:35 LIVE TEXTCorvinul – FC Voluntari se joacă ACUM! Echipa din Liga a 2-a visează să producă surpriza în Cupa României 18:31 „Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni 18:26 Bernadette Szocs s-a descătuşat, după ce s-a calificat în optimi la Cupa Mondială de tenis de masă Macao 2024 18:14 Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică” Vezi toate știrile
Pe același subiect
AntenaPLAY • 14:23
Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său în Formula 1™: „Ei ştiu că sunt disponibil!”
Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: "Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea". Ce vrea să încerce
AntenaPLAY • 15 apr., 10:37
Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce
AntenaPLAY • 13 apr., 10:23
Max Verstappen nu este considerat de experţi pilotul momentului în Formula 1™! Cine îl depăşeşte pe liderul clasamentului general
Lewis Hamilton a dezvăluit marea dilemă pe care o are în ultimul sezon la Mercedes: "Trebuie să vorbesc cu Toto"
AntenaPLAY • 11 apr., 20:04
Lewis Hamilton a dezvăluit marea dilemă pe care o are în ultimul sezon la Mercedes: „Trebuie să vorbesc cu Toto”
Carlos Sainz, alegerea perfectă în 2025: "Trebuie să îl ia". Echipa sfătuită să îl ia pe spaniol: "Am văzut totul în Japonia"
AntenaPLAY • 10 apr., 18:06
Carlos Sainz, alegerea perfectă în 2025: „Trebuie să îl ia”. Echipa sfătuită să îl ia pe spaniol: „Am văzut totul în Japonia”