Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic s-a decis! Starul suedez știe ce va face după retragere: “Caut ceva care să îmi dea adrenalină!”. Ce job va încerca

Cosmin Cioboată Publicat: 20 februarie 2022, 10:11

Reclamă
Zlatan Ibrahimovic s-a decis! Starul suedez știe ce va face după retragere: “Caut ceva care să îmi dea adrenalină!”. Ce job va încerca

Zlatan Ibrahimovic, starul lui AC Milan

Zlatan Ibrahimovic, starul lui AC Milan / Profimedia

Zlatan Ibrahimovic încă nu se gândește la retragere, chiar dacă a împlinit 40 de ani. Atacantul suedez este momentan accidentat, însă spune că atunci când va reveni pe teren, “va arunca în aer stadionul”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic știe ce va face după retragere: “Sunt curios să devin actor!”

Atacantul lui AC Milan are probleme la tendonul lui Ahile și n-a jucat în ultimele 4 partide.

Ibrahimovic a acordat recent un interviu în presa din Italia, unde a dezvăluit că se gândește să se facă actor, după ce își va agăța ghetele în cui.

”Dacă revin curând pe teren? Asta e sigur. Sunt situații foarte dificile. În cariera mea nu am avut multe opriri, în timp ce în ultimii ani am avut o accidentare gravă. Dar Ibra este cel care decide când să se oprească. Voci? Mulți continuă să mă considere terminat şi mă taxează.

Am încredere în tot ceea ce fac. Nu știu cât va dura, dar mereu încerc să trec dincolo de limită. De ce să fii normal când poți să fii mai puternic?

Reclamă

Vedem ce va fi pe viitor (n.r. – după retragere). Sunt curios de anumite lucruri: de exemplu, să devin actor. Ceva care îmi dă adrenalină. Dar nimic nu va fi ca fotbalul. Va trebui să fac o diferență. Am multe proiecte, dar acum mă concentrez pe fotbal. Când mă întorc, o să ‘arunc în aer’ întregul stadion.”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, citat de Tuttosport.

Zlatan Ibrahimovic: “Când am ajuns aici, Serie A era diferită”

Ibrahimovic a vorbit și despre lupta la titlul din Serie A. AC Milan este lider în campionatul Italiei, însă rivala Inter se află la numai două puncte în spatele “rossonerilor” și mai are și două meciuri restante. 

”Este un campionat care mi se pare echilibrat. Cine va fi mai puternic în februarie-martie va câștiga, și pentru că acum încep meciurile europene pentru ceilalți.

Reclamă 4 / 0/3

Când am ajuns aici, Seria A era diferită, era plină de superstaruri, în timp ce astăzi este mai colectivă. Dacă câștig cu Milan, cu această echipă, mi-ar oferi mai multe satisfacții decât acum zece ani.”, a mai declarat atacantul lui AC Milan.

Milan s-a încurcat aseară pe terenul ultimei clasate, Salernitana, echipa pentru care joacă și Radu Drăgușin. Fundașul român a reușit o prestație excelentă, care a fost lăudată la scenă deschisă în presa din Peninsulă.

Radu Drăgușin a strălucit în Salernitana – AC Milan 2-2. Cum l-a numit Gazzetta dello Sport

Drăgușin a dat foarte mare siguranță în apărare și a intervenit excelent în 3 situații complicate. Fundașul român a avut prima intervenție importantă în minutul 33, când l-a oprit pe Leao din drumul către poarta Salernitanei. Drăgușin s-a remarcat și în minutul 57, iar în prelungirile meciului a avut o intervenție eroică la centrarea lui Florenzi.

Jurnaliștii din Peninsulă au rămas impresionați de jocul românului. Celebra publicație Gazzetta dello Sport l-a caracterizat pe Drăgușin drept “cel mai bun din defensiva celor de la Salernitana”. Tânărul fundaș a primit nota 6.5, la fel ca atacantul Milanului, Ante Rebic, care a marcat golul secund al „rossonerilor”.

Radu Drăgușin, neînvins la Salernitana. Românul, integralist în ultimele 3 partide

Drăgușin a bifat cea de-a 3-a apariție în tricoul Salernitanei, după ce a fost împrumutat de Juventus în această iarnă. Intenaționalul român de tineret a fost integralist în toate cele 3 confruntări, având prestații solide. De notat că toate partidele s-au încheiat la egalitate.

Radu Drăgușin pune umărul la încercarea Salernitanei de a se salva de la retrogradare. Echipa românului se află pe ultimul loc în Serie A, la 7 puncte sub linie, după 24 de meciuri disputate.

În prezent, Radu Drăgușin este cotat la 3,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai Vezi toate știrile
Citește și