Închide meniul

Zouma a primit o amendă uriaşă şi riscă până la 5 ani de închisoare, după ce au apărut imagini cu el în care îşi bătea pisica

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2022, 20:15

Zouma a primit o amendă uriaşă şi riscă până la 5 ani de închisoare, după ce au apărut imagini cu el în care îşi bătea pisica

Kurt Zouma a primit o amendă uriaşă

Profimedia

În plus, Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale a preluat cele două animale ale jucătorului. Însuşi Zouma a fost cel care a dus pisicile. “Cele două pisici sunt acum în grija RSPCA”, a declarat un purtător de cuvânt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suma reprezentând amenda dictată de West Ham va fi donată asociaţiilor de protecţie a animalelor.

Peste 150.000 de oameni au semnat o petiţie online prin care se cerea ca Zouma să fie pus sub acuzare, iar unul dintre sponsorii West Ham, Vitality, şi-a suspendat contractul cu clubul.

Kurt Zouma a primit o amendă uriaşă din partea celor de la West Ham

Potrivit Le Figaro, amenda primită de Zouma ar fi de aproximativ 300.000 de euro. Publicaţia The Sun a prezentat, marţi dimineaţă, un videoclip în care apărea fundaşul francez al lui West Ham, Kurt Zouma (27 de ani), lovindu-şi pisica.

Jucătorul şi-a cerut scuze pentru comportamentul său faţă de pisica sa: „Vreau să spun cât de rău îmi pare tuturor celor care au fost supăraţi de videoclip. Vreau să asigur pe toată lumea că cele două pisici ale noastre sunt perfect sănătoase. Sunt iubite şi preţuite de întreaga noastră familie, iar acest comportament a fost un incident izolat care nu se va mai repeta”.

Reclamă

Abuzul asupra animalelor este un subiect luat foarte în serios în Marea Britanie. Agresorii se confruntă acum cu pedepse mai aspre de închisoare, de până la 5 ani, conform unui nou proiect de lege adoptat de parlament anul trecut.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și