Închide meniul

„Sperăm să ne calificăm în grupele Champions League!” Anas Tahiri, pus pe fapte mari la CFR Cluj: „Asta sper să aduc!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2021, 9:50

„Sperăm să ne calificăm în grupele Champions League! Anas Tahiri, pus pe fapte mari la CFR Cluj: „Asta sper să aduc!

Profimediaimages

Anas Tahiri, primul transfer făcut de CFR după câştigarea titlului

Anas Tahiri, jucătorul adus din Eredivisie de CFR Cluj, are planuri mari în noul sezon. Vrea să să ajungă cu campioana României în grupele UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte să fie transferat de CFR Cluj, Anas Tahiri a mai jucat la Lierse, în Belgia, și RKC Waalwijk. Fostul internaţional de tineret marocan vrea să dea lovitura carierei cu echipa lui Şumudică şi să se bată cu Messi, Neymar sau Ronaldo în Liga Campionilor.

Sunt foarte fericit să fiu aici. Sper că va urma un sezon foarte bun pentru noi. Știam deja despre CFR Cluj, dacă te uiți la fotbal, n-ai cum să nu știi despre CFR Cluj. Toată lumea știe că CFR e o echipă mare, așa că mă bucur să fiu aici.

Sperăm să ne calificăm în grupele Champions League. Pentru mine, îmi doresc să joc cât mai mult posibil, să am evoluții bune”, a declarat Anas Tahiri într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului.

Anas Tahiri: „Sunt un jucător tehnic”

Tahiri a ajuns gratis în Gruia, la finalul contractului cu RKC Waalwijk, echipă pentru care a jucat în ultimii trei ani.

Reclamă

”Cred că sunt un jucător tehnic, îmi place să joc combinativ, îmi place să dau ultima pasă. Asta sper să aduc și la CFR Cluj”, s-a autocaracterizat noul jucător al campioanei României.

Tahiri a ajuns gratis în Gruia, la finalul contractului cu RKC Waalwijk, echipă pentru care a jucat în ultimii trei ani. Înainte de perioada din Olanda, el a jucat doar în Belgia, pentru echipe precum JMG Lier şi Lierse.

Marius Şumudică a povestit prima întâlnire pe care a avut-o cu patronul Neluţu Varga şi a lăudat transferul lui Anas Tahiri la CFR Cluj. „Eu consider că am adus un jucător bun, e vorba despre Tahiri. Poate face diferența. Când l-am urmărit, eu nu am crezut că a venit la echipa asta. Nu am crezut!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anas Tahiri are planuri mari la CFR Cluj
  • Tahiri a fost primul transfer din mandatul lui Marius Şumudică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și