Închide meniul

„70 la sută merg spre retrogradare!” Dumitru Dragomir anunță dezastrul la Dinamo! Soluția salvatoare: „Asta aș face!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2021, 19:01

„70 la sută merg spre retrogradare! Dumitru Dragomir anunță dezastrul la Dinamo! Soluția salvatoare: „Asta aș face!

Dumitru Dragomir anunță dezastrul la Dinamo

Hepta

Dinamo a terminat anul pe locul 15, cu 12 puncte adunate. Are doar un punct peste Academica Clinceni, care a fost cea mai slabă echipă din Liga 1. Fostul șef al LPF crede că, la ora actuală, Dinamo are șanse mici să evite o retrogradare umilitoare. Mitică propune și o soluție de salvare în ultima clipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir anunță dezastrul la Dinamo

„Aş face un împrumut şi aş aduce jucători de valoare că să pot să scap echipa. Şi din ţară, şi de afară, pentru că sunt jucători cu experienţă şi prin ţară, unii chiar liberi de contract. Trebuie să ştii asta, să îi cunoşti, să îi ai în filtrul tău de un an, doi de zile. Nu aşa peste noaşte se face.

Doi, trei ar putea să rămână la echipă. Vă dau numai unul, Sorescu, el ar trebui să rămână la echipă. Acum, 70% merg către retrogradare, 30% rămân în Liga 1, cu aproximaţie„, a spus Dumitru Dragomir la telekomsport.ro.

Citește și:

Se cere demisia lui Mureşan de la Dinamo: „Trebuia să plătească şi el! O să vedeţi scandal!”

Ioan Andone îl face praf pe Steliano Filip şi îi cere demisia şi lui Iuliu Mureşan, cel l-a dat şi pe el afară, când era la CFR Cluj. Ioan Andone crede că atât Mircea Rednic, cât şi Iuliu Mureşan, trebuiau să plece de la Dinamo. Doar antrenorul a fost sacrificat după un an dezastruos.

Şi Mircea Rednic a greşit, dar şi Mureşan. Unul îl aştepta pe celălalt să greşească. Trebuiau să plătească amândoi. Trebuia să aducă alt preşedinte sau administrator special care să se priceapă, care să ştie exact situaţia lui Dinamo. Din primăvară o să vedeţi scandal acolo, cu galeria, cu lumea. Dacă nu era DDB-ul, Dinamo era în faliment acum, Dinamo nu mai exista sau poate era în liga a 4-a„, a spus Ioan Andone în exclusivitate pentru Antena Sport, care a vorbit şi despre marea greşeală a lui Mircea Rednic.

Reclamă

Flavius Stoican, cel care i-a luat locul lui Mircea Rednic la Dinamo, a discutat trei ore cu fanii DDB şi le-a promis că cine nu-şi va da interesul va zbura în tribună. „A avut rezultate şi nu ştiu eu?”, a comentat Steliano Filip pe Facebook după demiterea lui Rednic. Ioan Andone l-a făcut praf pe Steliano Filip după această remarcă.

Filip, câtă minte are el… N-are. El trebuia să fie un căpitan la Dinamo, să fie liderul de acolo. Un jucător care a trecut pe la echipa naţională şi n-a reuşit în străinătate la nicio echipă. Cea mai bună perioada a lui ca fotbalist a fost la Dinamo. Atunci îţi pui mari semne de întrebare asupra unui jucător, care are 3-4 experienţe în străinătate şi nu reuşeşte să joace. Avea valoare de campionatul românesc. El se supraliciteaza pe el, aici e problema„, a mai spus Ioan Andone.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și