Închide meniul

„A apărut din nou un fotbalist inteligent în România!” Nicolae Dică, fermecat de Octavian Popescu. Ce spune despre şansele ca „perla” FCSB să debuteze la naţională

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 martie 2022, 19:45

„A apărut din nou un fotbalist inteligent în România! Nicolae Dică, fermecat de Octavian Popescu. Ce spune despre şansele ca „perla FCSB să debuteze la naţională

Octavian Popescu e omul momentului la FCSB

Hepta

Nicolae Dică, fermecat de Octavian Popescu

Cotat la 1.9 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Octavian Popescu a marcat 7 goluri şi a oferit 3 assist-uri în actualul sezon, în toate competiţiile. Ultimul gol l-a reușit în poarta lui FC Voluntari și a adus victoria în minutul 90+4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Un jucător foarte bun în acest moment, chiar dacă este foarte tănâr are realizări extraordinare, mă bucur că a apărut din nou un fotbalist în România care finalizează, driblează are ultima pasă, un jucător inteligent, un număr 10 adevărat şi sper ca el să fie sănătos, să muncească mult că nu a realizat nimic, să muncească mult şi trebuie să ajungă la un nivel ridicat pentru că are potenţial. El a fost lăudat şi la început în Liga 1 şi acele laude nu l-au dereglat.

Chiar dacă echipa a avut momente dificile, el a avut evoluţii bune şi iată că la 19 ani reuşeşte să aibă realizări şi să ducă echipa în spate. Ştie cel mai bine ce are de făcut Edi şi dacă el considera că Tavi merită să fie la echipa naţională cu siguranţă va fi la echipa naţională! Îl ştie şi el pe patron foarte bine şi atunci când apare un jucător tănăr toţi din fotbal îşi dau cu părerea că trebuie să fie la naţională”, a declarat Nicolae Dică potrivit telekomsport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit secretul golurilor fabuloase marcate de Octavian Popescu

Octavian Popescu este omul momentului de la FCSB. „Perla” lui Gigi Becali a reuşit să marcheze un gol fabulos în partida cu FC Voluntari, cu un şut de la 30 de metri. Mihai Stoica a dezvăluit secretul reuşitei fantastice a lui Octavian Popescu.

Golul din partida cu FC Voluntari nu a fost singurul marcat de Octavian Popescu cu un şut de la distanţă. „Perla” de 100 de milioane de euro de la FCSB a reuşit să dea un gol fabulos în derby-ul cu CFR Cluj. De asemenea, Tavi Popescu a marcat cu un şut de la distanţă şi în victoria cu Dinamo, scor 3-0.

Reclamă

”Da, au fost discuţii când nu trăgea la portă. Eu l-am bătut la cap să dea la poartă. E o chestie naturală, de instict. Problema şutului de la distanţă e o problemă a fotbalului mondial, că sunt puţini care aleg să tragă de la distanţă.

Octavian, în 2022, marchează trei goluri din afara careului. Octavian a jucat meciul ăsta într-o poziţie de atacant lateral stânga. Face diferenţa în orice zonă a terenului acţionează.

Ce să crească fizic? Forţă are. Are explozie. Nu se poate duce să se bată cu adversarii, că nu e mijlocaş defensiv, nu e apărător. Forţa e de diferite feluri”, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și