Închide meniul

A comis-o din nou! Mihai Stoica, șocat de un jucător de la FCSB: „Ce ai declarat, mă!? Mi s-a făcut rău, când am auzit!”

Publicat: 20 septembrie 2021, 8:10 / Actualizat: 20 septembrie 2021, 9:12

A comis-o din nou! Mihai Stoica, șocat de un jucător de la FCSB: „Ce ai declarat, mă!? Mi s-a făcut rău, când am auzit!

Mihai Stoica si Mititelu jr., în timpul meciului Universitatea Craiova - FCSB

SportPictures / Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES

„Am fost șmecher, când am scos penalty-ul”, a spus Crețu după meciul dintre FC U Craiova și FCSB 0-1. Când a ajuns în vestiar, MM Stoica a mers la Vali Crețu pentru a-i atrage atenția, referitor la ce declară. Era deja prea târziu, fundașul dreapta „o comisese” deja.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, șocat de declarațiile lui Vali Crețu

De fiecare dată când vorbește, trebuie să corecteze ce a spus anterior. Aseară și-a prezentat scuzele față de Todoran, pe care l-a atacat complet aiurea.

Ăsta-i Vali Crețu! La un moment dat, când vorbeam despre vâna jucătorilor la un antrenament, a recunoscut și el că vână are, dar a zis: ‘Păcat că n-am și minte’. El știe cum e.

Reclamă

După joc, am intrat în vestiar și i-am spus să fie atent la ce declară. ‘Păi, deja am declarat’, mi-a răspuns. ‘Ce ai declarat, mă?!’ Când am auzit, mi s-a făcut rău!„, a declarat Mihai Stoica la digisport.ro.

Declarațiile lui Vali Crețu care l-au scos din sărite pe Mihai Stoica

La finalul meciului dintre FC U Craiova și FCSB, câștigat de roș-albastri cu 1-0, prin golul marcat de Keșeru, din penalty, Vali Crețu a făcut niște declarații halucinante. Fundașul dreapta a fost cel care a obținut lovitura de la 11 metri și a susținut că a fost „puțin șmecher”.

Reclamă

Am fost un pic mai şmecher, i-am luat faţa şi m-a lovit la genunchi. Am simţit că m-a atins. Trebuie să fii un pic şmecher. El a venit în mine şi asta a fost. Aşa se câştigă campionatele.

Nu tot timpul ne iese jocul. Am legat două victorii şi ne va da încredere pe viitor. Moralul te duce pe val. O să arătăm mult mai bine cu Mister„, a spus Crețu, după joc.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Liga 1 • 18:38
„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie