Închide meniul

FC U Craiova 1948 – FCSB 0-1 | Vali Creţu a explicat cum a obţinut penalty: „Am fost un pic mai şmecher!” Ce le-a reproşat coechipierilor şi ce a mai spus despre conflictul cu Dinu Todoran

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 septembrie 2021, 22:15

FC U Craiova 1948 – FCSB 0-1 | Vali Creţu a explicat cum a obţinut penalty: „Am fost un pic mai şmecher! Ce le-a reproşat coechipierilor şi ce a mai spus despre conflictul cu Dinu Todoran

Valentin Creţu

ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO

Vali Creţu a explicat cum a obţinut penalty în FC U Craiova 1948 – FCSB 0-1

În repriza secundă, Valentin Crețu a căzut în careu în urma unui duel cu Bradley Diallo. Roş-albaştrii au obţinut penalty, iar Claudiu Keşeru a transformat fără probleme. La final, fundaşul dreapta a vorbit despre faza loviturii de la 11 metri. De asemenea, acesta a amintit şi de scandalul cu Dinu Todoran, fostul antrenor al roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu prea ne-a ieşit jocul. Suntem Steaua şi trebuie să conducem jocul din minutul 1 până în minutul 90. Venim după un moment bun şi este greu să fii ca în meciul cu Dinamo. Entuziasmul trebuie să fie echilibrat şi să joci fotbal. Astăzi nu am prea jucat. Gazonul e cel mai important factor. Te încetineşte, dar trebuia să arătăm mult mai bine.

Am fost un pic mai şmecher, i-am luat faţa şi m-a lovit la genunchi. Am simţit că m-a atins. Trebuie să fii un pic şmecher. El a venit în mine şi asta a fost. Aşa se câştigă campionatele. Nu tot timpul ne iese jocul. Am legat două victorii şi ne va da încredere pe viitor. Moralul te duce pe val. O să arătăm mult mai bine cu Mister.

(n.r. despre Dinu Todoran) N-am mai apucat să îmi cer scuze faţă de dânsul, dar mă făcuse deja cu ou şi oţet. Eu nu m-am certat cu el. Omul şi-a făcut treaba. O să fie foarte bine în viitor”, a declarat Valentin Creţu, la Digi Sport.

FC U Craiova 1948 – FCSB 0-1 | Claudiu Keşeru a decis derby-ul din Bănie! Seria neagră continuă pentru echipa lui Adrian Mutu

FC U Craiova 1948 – FCSB, meci contând pentru etapa a 9-a din Liga 1, s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 1-0.

Reclamă

După o primă repriză lipsită de ocazii, Claudiu Keşeru a spart gheaţa pe Ion Oblemenco, în minutul 61, din lovitură de la 11 metri. Valentin Creţu a obţinut penalty-ul, după ce a fost faultat în careu de Diallo.

În minutul 77, Edi Iordănescu l-a introdus pe teren pe Constantin Budescu, care a debutat după revenirea la FCSB. Acesta l-a înlocuit chiar pe Claudiu Keşeru, marcatorul golului.

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 15 puncte. De partea cealaltă, seria neagră continuă pentru oltenii lui Mutu, care au ajuns la al cincilea meci fără succes. FC U Craiova 1948 se află pe locul 12, cu 8 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

În următoarea etapă, roş-albaştrii joacă cu Academica Clinceni pe teren propriu, în timp ce oltenii vor juca în deplasare cu FC Botoşani.

Recomandări
  • FC U Craiova 1948 – FCSB 0-1
  • Vali Creţu a explicat cum a obţinut penalty

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și