Închide meniul

A fost campion cu FCSB, dar sufletul i-a rămas alături de Dinamo. Ajutor uriaș prin intermediul DDB. „Numele lui va fi pe tricouri!”

Reclamă

Publicat: 10 octombrie 2021, 14:46

A fost campion cu FCSB, dar sufletul i-a rămas alături de Dinamo. Ajutor uriaș prin intermediul DDB. „Numele lui va fi pe tricouri!

George Țucudean a jucat împotriva lui Lionel Messi

Profimediaimages

Ultrașii din PCH au dezvăluit că Țucudean a făcut un gest superb. A cumpărat mai multe tricouri cu Dinamo, iar numele său va ajunge pe echipamentul de joc al „câinilor roșii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Țucudean este membru DDB: „Gestul lui este unul simplu, dar înseamnă foarte mult pentru noi!”

George Ţucudean este unul dintre foştii jucători ai lui Dinamo care nu au linişte până când problemele clubului nu vor fi rezolvate. Ne-a căutat zilele acestea şi ne-a cerut link-ul cu tricoul inscripţionat DDB. Apoi a făcut comanda. La fel ca Ionuţ Lupescu, George n-a luat un singur tricou. Poate că exemplul lor va fi urmat şi de alţi foşti jucători al lui Dinamo.

Gestul lui este unul simplu, dar înseamnă foarte mult pentru noi, mai ales că a fost făcut într-un moment greu, când mulţi dintre noi sunt deznădăjduiţi.

George este membru de elită în www.programddb.ro. A jucat 94 de meciuri în tricoul lui Dinamo, a înscris 24 de goluri şi a câştigat două trofee, Cupa României şi Supercupa, în 2012.

Trebuie să ne facem toţi partea, prin astfel de gesturi. Într-o zi, Dinamo va câştiga din nou trofee şi va avea meciuri amicale ca pe vremuri, cu Barcelona sau cu alte echipe mari ale Europei.

Reclamă

Pe a doua serie de tricouri va fi şi numele lui George Ţucudean, alături de numele celor care nu pot trăi fără Dinamo„, au transmis fanii din DDB.

George Țucudean a câștigat, la Dinamo, primele sale trofee din carieră. A fost apoi campion al României cu FCSB, Viitorul și CFR Cluj. La echipa lui Gigi Becali a reușit chiar o triplă istorică: titlu, Cupa României și Cupa Ligii (2015).

Reclamă 4 / 0/3

George Ţucudean construieşte un castel

George Țucudean s-a retras pe un domeniu de vis după ce a renunțat la fotbal, din cauza problemelor medicale. Merge la vie și degustă vinul, în cramă, alături de bunicul lui milionar și un renumit specialist adus din Italia. Acolo va ridica și un castel. Încet încet va prelua toate afacerile familiei.

Țucudean s-a lăsat de fotbal și se ocupa de crama familiei. Deține 60 de hectare de vie aproape de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

Sunt fericit cu ce fac, da! Eu știu că tot aici ajungeam și am făcut trecerea mult mai rapid. Am mentori buni și fur meserie de la ei. Trebuie să ai oameni buni și să fii prezent când sunt perioadele impotante: de stropit, de cules„, a declarat George Țucudean pentru AS.ro, cu exact un an în urmă.

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou. Deocamdată, Crama Veche este piesa de rezistență.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și