Închide meniul

„A fost contactat și întrebat ce salariu vrea!” Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase. Câte milioane de euro aşteaptă Gigi Becali pentru căpitanul FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 decembrie 2021, 23:09

„A fost contactat și întrebat ce salariu vrea! Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase. Câte milioane de euro aşteaptă Gigi Becali pentru căpitanul FCSB

Florin Tănase a fost nemulţmit că a fost schimbat în FC Argeş - FCSB 2-3

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica, ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase

Trei milioane de euro este clauza de rezilere a lui Florin Tănase la FCSB. Mihai Stoica anunţă că nu se pune problema ca actualul căpitan al roş-albaştrilor să ajungă în Ungaria, la Ferencvaros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E o minciună că am fi primit noi vreo hârtie, ca e un club dispus să achite clauza. Nu am primit nimic oficial. Dacă primeam, era rezolvat, plecat, după meciul de mâine. Vorbesc cu el zilnic, a fost contactat despre ce salariu vrea şi atât. Agenţii l-au contactat. E liniştit, da, da, da.

Citeam că ar fi ademenit cu un salariu miraculos de Ferencvaros, de 40.000. Păi, are 30.000 la noi. De ce ar fi tentat la Budapesta, cand ar putea sta la noi? Urmeaza să devină golgheterul campionatului, e foarte liniştit. Dacă ar fi fost pe 10.000 aici şi ar fi primit 40.000 din alta parte, nu era liniştit.

Eu nu ştiu nimic despre Al Nasr, când nu am primit nimic. E sătul de discuţii şi el. A fost interes la nivel de propuneri, dar fără propunere oficială. La Tanase e clar că e suma de 3 milioane de euro. Mai jos nu se poate, mici mai sus, ca ştiu că e clauza”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Florin Tănase, rugat de coechipieri să rămână la FCSB

Florin Tănase e aproape de a pleca de la FCSB. Arabii, dar mai nou şi Ferencvaros din Ungaria îl vor pe căpitanul vicecampioanei.

Reclamă

Coechipierii nu vor să-şi piardă căpitanul. Risto Radunovic visează să ia titlul cu FCSB cu Florin Tănase căpitan.

„Pe Tănase îl văd aici la noi. E concentrat, e căpitanul nostru. Până acum e aici. Să fie concentrat pentru meciul de mâine şi apoi. Să vină Moş Crăciun cu 3 puncte şi pe urmă cu multe oferte. E jucător foarte important Tănase, vedem ce o să fie. Deocamdată, e cu noi. Eu nu văd în viitor”, a dezvăluit Risto Radunovici într-o conferinţă de presă dinaintea meciului cu Sepsi.

Helmuth Duckadam ştie unde va pleca Florin Tănase

Florin Tănase e aproape de a se transfera de la FCSB. Gigi Becali cere trei milioane de euro în schimbul căpitanului celor de la FCSB de care sunt interesate mai multe echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam, fost preşedinte de imagine la echipa vicecampioană, ştie unde ar putea pleca Florin Tănase.

„Tănase sunt sigur că va plecă şi cel mai probabil la arabi. Este ultimul tren pentru el iar Gigi nu cred că se va împotrivi plecării lui, ii va da drumul chiar şi pe o suma mai mică decât a cerut iniţial. Ar fi pentru el ultimul tren… un transfer care i-ar prinde bine şi familiei lui din punct de vedere financiar”, a declarat Duckadam, conform telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și