Închide meniul

A ieșit soarele și pe Șoseaua Ștefan cel Mare! Dinamo și-a găsit sponsor: ”Vom avea pe mâneca tricoului sigla companiei”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 15 decembrie 2020, 10:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

A ieșit soarele și pe Șoseaua Ștefan cel Mare! Dinamo și-a găsit sponsor: ”Vom avea pe mâneca tricoului sigla companiei”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Jucătorii de la Dinamo într-un meci din Liga 1

Salvarea ”câinilor” vine din Turcia. Radu Birlică a anunțat că Abdullah Kigili, unul dintre finanțatorii celor de la Fenerbahce, este cel care va băga bani la Dinamo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta nu va cumpăra echipa ci o va sponsoriza prin firma sa. Sigla companiei va apărea pe mâneaca tricoului celor de la Dinamo.

Radu Birlică a găsit sponsor la Dinamo

Contract este o parte cash, o parte barter. Da, este vorba despre cel care este și la Fenerbahce. Vom avea pe mâneca tricoului sigla companiei. 

La fel ca și cel cu hotelul, dacă există liniște și speranțe de relaxare pentru club, ambele contracte beneficiază de anumite discuții avansate de parte cash foarte mare.

E un paradox. Și eu, la rândul meu, în ciuda experienței mele, văd că Dinamo atrage. Datorită suporterilor și a tot ceea ce se întâmplă. Dinamo atrage, publicitatea mereu a fost cerută aici”, a declarat Radu Birlică la Pro X.

Reclamă

Abdullah Kigili vrea să ajute Dinamo

Abdullah Kigili, cel care vrea să bage bani la Dinamo, are o fabircă de îmbrăcăminte în Turcia.

Kigili vrea să ajute Dinamo cu un contract de sponsorizare prin care să ofere ţinuta oficială a echipei şi un cantonament la Poiana Braşov, conform celor de la doardinamo.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și