Închide meniul

A început derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova! Ultraşii i-au vandalizat gardul casei lui Sorin Cârţu. Preşedintele oltenilor a ajuns de urgenţă la Poliţie!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 septembrie 2021, 12:11

A început derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova! Ultraşii i-au vandalizat gardul casei lui Sorin Cârţu. Preşedintele oltenilor a ajuns de urgenţă la Poliţie!

Sorin Cârţu

Ferrari Press Agency / Ferrari Press Agency via Hepta

Ultraşii i-au vandalizat gardul casei lui Sorin Cârţu. Preşedintele oltenilor a ajuns de urgenţă la Poliţie

Derby-ul dintre FC U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova a început mai devreme, în afara terenului. După ce Sorin Cârţu a declarat în urmă cu câteva zile că „nu vreau să intru în discuții cu nimeni. Să vii să-mi scrii pe porți de-alea, să ajungi la tot felul de gesturi de-alea de mahala…”, preşedintele oltenilor s-a trezit cu o „surpriză” neplăcută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii i-au vandalizat, din nou, gardul casei legendei Craiovei. „Nu uităm, nu iertăm”, „Mori!”, „Cârțu = Sifon” și „CS U = Clonă”, au scris aceştia.

La scurt timp, Sorin Cârţu a mers de urgenţă la Poliţie pentru a depune plângere, scrie prosport.ro.

Ultraşii i-au vandalizat gardul casei lui Sorin Cârţu
Ultraşii i-au vandalizat gardul casei lui Sorin Cârţu

Fierbe Bănia înaintea duelului dintre FCU și CSU!

Universitatea Craiova a reușit să umilească Dinamo. Oltenii s-au impus cu 5-0 în fața unei echipe a „câinilor” total debusolată. În timp ce dinamoviștii așteaptă salvarea de la Rednic, oltenii se pregătesc de un „război” intern.

Sorin Cârțu consideră că oltenii lui Reghecampf au făcut un adevărat galop de sănătate înaintea meciului cu oltenii lui Mutu.

Reclamă

„Se mai vorbește la 5-0?! Galop de sănătate, inspirație totală. Putea să fie și mai mare rezultatul. Dar nu trebuie să supralicităm, a fost 11 contra 10, era normal într-un fel să câștigăm.

E reconfortant. Am pierdut multe puncte aiurea până acum. Ne bucurăm de rezultat și pe urmă vedem ce se întâmplă duminică, la meciul cu FCU. Cu Dinamo mereu e un meci special, e bine că băieții au transformat meciul într-o sărbătoare. I-am mai bătut și pe la Severin cu 4-0, aici 5, e bine.

Era evidentă victoria, decalajul de forțe era și în 11 la 11. Au mers multe pentru noi azi, s-au legat. I-a responsabilizat la pauză Laurențiu, au intrat mult mai hotărâți în repriza a doua„, a declarat Sorin Cârțu, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ultraşii i-au vandalizat gardul casei lui Sorin Cârţu
  • Preşedintele Universităţii Craiova a ajuns de urgenţă la Poliţie

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:00 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și