Închide meniul

Universitatea Craiova – Dinamo 5-0 | Oltenii, aroganți după ce au umilit „câinii”! „Se mai vorbește la 5-0!?” Fierbe Bănia înaintea duelului dintre FCU și CSU. Scandal între fani

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 septembrie 2021, 9:56

Universitatea Craiova – Dinamo 5-0 | Oltenii, aroganți după ce au umilit „câinii! „Se mai vorbește la 5-0!? Fierbe Bănia înaintea duelului dintre FCU și CSU. Scandal între fani

Laurenţiu Reghecampf şi Sorin Cârţu

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Sorin Cârțu consideră că oltenii lui Reghecampf au făcut un adevărat galop de sănătate înaintea meciului cu oltenii lui Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârțu, aroganță la adresa lui Dinamo

Se mai vorbește la 5-0?! Galop de sănătate, inspirație totală. Putea să fie și mai mare rezultatul. Dar nu trebuie să supralicităm, a fost 11 contra 10, era normal într-un fel să câștigăm.

E reconfortant. Am pierdut multe puncte aiurea până acum. Ne bucurăm de rezultat și pe urmă vedem ce se întâmplă duminică, la meciul cu FCU. Cu Dinamo mereu e un meci special, e bine că băieții au transformat meciul într-o sărbătoare. I-am mai bătut și pe la Severin cu 4-0, aici 5, e bine.

Era evidentă victoria, decalajul de forțe era și în 11 la 11. Au mers multe pentru noi azi, s-au legat. I-a responsabilizat la pauză Laurențiu, au intrat mult mai hotărâți în repriza a doua„, a declarat Sorin Cârțu, conform gsp.ro.

Duel de foc în Banie! FC U Craiova – Universitatea Craiova, duminică, ora 21:00

După victoria la scor cu Dinamo, Craiova lui Reghecampf va da piept cu rivala din oraș. Războiul dintre cele două galerii a început deja. Conform Prosport, grupările care susțin cele două echipe s-au înfruntat înaintea meciului cu „câinii”.

Reclamă

Din câte se pare, cei de la echipa lui Mutu au capturat un steag al celor care susțin formația lui Reghecampf. Este de așteptat ca incidentele între fanii celor două formații să continue în această săptămână, dar și în ziua jocului.

Meciul dintre FC U Craiova și Universitatea Craiova se va disputa duminică, de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită în format live text pe as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și