Închide meniul

Universitatea Craiova – Dinamo 5-0 | Oltenii, aroganți după ce au umilit „câinii”! „Se mai vorbește la 5-0!?” Fierbe Bănia înaintea duelului dintre FCU și CSU. Scandal între fani

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 septembrie 2021, 9:56

Reclamă
Universitatea Craiova – Dinamo 5-0 | Oltenii, aroganți după ce au umilit „câinii! „Se mai vorbește la 5-0!? Fierbe Bănia înaintea duelului dintre FCU și CSU. Scandal între fani

Laurenţiu Reghecampf şi Sorin Cârţu

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Sorin Cârțu consideră că oltenii lui Reghecampf au făcut un adevărat galop de sănătate înaintea meciului cu oltenii lui Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârțu, aroganță la adresa lui Dinamo

Se mai vorbește la 5-0?! Galop de sănătate, inspirație totală. Putea să fie și mai mare rezultatul. Dar nu trebuie să supralicităm, a fost 11 contra 10, era normal într-un fel să câștigăm.

E reconfortant. Am pierdut multe puncte aiurea până acum. Ne bucurăm de rezultat și pe urmă vedem ce se întâmplă duminică, la meciul cu FCU. Cu Dinamo mereu e un meci special, e bine că băieții au transformat meciul într-o sărbătoare. I-am mai bătut și pe la Severin cu 4-0, aici 5, e bine.

Era evidentă victoria, decalajul de forțe era și în 11 la 11. Au mers multe pentru noi azi, s-au legat. I-a responsabilizat la pauză Laurențiu, au intrat mult mai hotărâți în repriza a doua„, a declarat Sorin Cârțu, conform gsp.ro.

Duel de foc în Banie! FC U Craiova – Universitatea Craiova, duminică, ora 21:00

După victoria la scor cu Dinamo, Craiova lui Reghecampf va da piept cu rivala din oraș. Războiul dintre cele două galerii a început deja. Conform Prosport, grupările care susțin cele două echipe s-au înfruntat înaintea meciului cu „câinii”.

Reclamă
Reclamă

Din câte se pare, cei de la echipa lui Mutu au capturat un steag al celor care susțin formația lui Reghecampf. Este de așteptat ca incidentele între fanii celor două formații să continue în această săptămână, dar și în ziua jocului.

Meciul dintre FC U Craiova și Universitatea Craiova se va disputa duminică, de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită în format live text pe as.ro.

Reclamă
Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:50

Decizia radicală luată la doar câteva ore după atacul cu rachete al Iranului asupra Israelului

9:31

Simona Halep – Arina Rodionova LIVE TEXT (13:00), în primul tur de la Hong Kong. Simo revine în circuit după 5 luni

9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

8:30

Luis Enrique, discurs exploziv după Arsenal – PSG 2-0: „Nu am de gând să-ți explic tactica pentru că nu ai înțelege-o”

0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și