Închide meniul

„A spulberat tot acolo!” Mihai Stoica ţine legătura cu cel mai controversat jucător pe care l-a adus la FCSB: „Râdea lumea de el! M-am săturat de atâtea ironii”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2021, 10:26

„A spulberat tot acolo! Mihai Stoica ţine legătura cu cel mai controversat jucător pe care l-a adus la FCSB: „Râdea lumea de el! M-am săturat de atâtea ironii

Mihai Stoica, discurs genial înainte de FCSB - CFR Cluj

Hepta

Mihai Stoica ţine legătura cu Elton, jucătorul pentru care a fost ironizat în fotbalul românesc. Mihai Stoica a şocat în 2007, când l-a adus pe micuţul jucător brazilian la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, cuvinte mari la adresa lui Elton

„Sânmărtean s-a dus în Arabia Saudită. Sânmărtean şi Budescu n-au rupt gura târgului acolo, iar Elton, de care m-am săturat la câte ironii, m-am săturat să aud, s-a dus la o echipă de mână a doua, a câştigat campionatul singur cu Al Fateh, a spulberat tot ce a fost acolo, sărise de 2 milioane de euro salariu net.

Cam ăsta a fost Elton, de care lumea râdea. Da, vorbesc cu el. E în Brazilia acum, are 35 de ani, nu cred că va mai juca. Are o arenă, Arabia (n.r. numele stadionului din Brazilia), în statul în care e el şi e foarte bine”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Mihai Stoica, detalii despre Ianis Stoica

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, vine cu detalii importante despre tânărul atacant al vicecampioanei, Ianis Stoica. Fotbalistul a ajuns motiv de scandal între Anamaria Prodan şi firma de impresariat a lui Giovanni Becali, după ce s-a zvonit că vârful ar fi decis să semneze un contract cu firma verilor lui Gigi Becali.

După ce l-au transferat pe Dennis Man la Parma peste capul Anamariei Prodan, Giovanni şi Victor Becali plănuiesc o nouă lovitură. Un alt jucător al Anamariei Prodan, Ianis Stoica, ar fi semnat cu firma de impresariat a verilor lui Gigi Becali. De altfel, Anamaria Prodan se judecă cu Dennis Man după ce a fost trădată de fotbalistul Parmei şi ameninţă cu tribunalul şi în cazul Ianis Stoica.

Reclamă

managerul celor de la FCSB spune că şi-ar dori ca niciun impresar să nu mai aibă nicio legătură cu jucătorii vicecampioanei.

„E afectat de cum se măreşte noaptea de la zi la zi în Finlanda. E foarte afectat. Nu ştiu cum îşi revine după şocul ăsta. Nu, e foarte relaxat. Să nu mai aibă niciun agent jucătorii. La noi nu sunt expuşi în faţa clubului, contractele se respectă.

E clar că sunt cazuri când Gigi spune că trebuie să plece un jucător. Cât Tătăruşanu a ajuns să apere la Nantes, la Fiorentina, la Milan… A plecat de la Steaua (n.r. – FCSB) fără impresar. Eu spun că un jucător de valoare se transferă nu neapărat pe relaţiile agentului. Dacă sunt lipsiţi de valoare, poate că un agent cu relaţii poate păcăli pe cineva. Poate păcăli un club, nu? Dintre transferurile pe care le ştiu, sunt făcute de cluburile care au fost interesate de jucător”, a declarat Mihai Stoica, anunţă telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și