Închide meniul

FC Botoșani – FCSB | A trecut Dinu Todoran peste ordinul lui Gigi Becali? Surprize mari în primul „11” al roș-albaștrilor. Unde va juca Alexandru Crețu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iulie 2021, 19:23

FC Botoșani – FCSB | A trecut Dinu Todoran peste ordinul lui Gigi Becali? Surprize mari în primul „11 al roș-albaștrilor. Unde va juca Alexandru Crețu

A trecut Dinu Todoran peste ordinele lui Gigi Becali?

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinu Todoran se poate să fi trecut deja peste ordinele lui Gigi Becali, chiar la debutul pe banca lui FCSB. Totul se leagă de poziția în teren a lui Alexandru Crețu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A trecut Dinu Todoran peste ordinele lui Gigi Becali?

Adus în această vară la FCSB, Gigi Becali a declarat, cu tărie, că Alexandru Crețu va juca în centrul apărării. De altfel, toate amicalele roș-albaștrilor din perioada de pregătire le-a disputat pe acea poziție.

Cu toate acestea, în meciul cu Botoșani, Dinu Todoran îl va folosi în linia mediană, la închidere, pe postul său obișnuit. Rămâne de văzut dacă va juca acolo și în meciurile următoare. Totul depinde și de prestațiile celorlalți fundași centrali.

Dintre noile achiziții, au mai fost titularizați Stipe Vucur și Andrei Cordea. Ondrasek este doar rezervă.

Pe bancă se mai află și Ovidiu Popescu sau Iulian Cristea. „Perla” Florinel Coman nu este nici măcar în lot.

Reclamă

Cum arată primul „11” al lui FCSB pentru meciul cu Botoșani

FCSB (4-3-3): Vlad – V. Crețu, Haruț, S. Vucur, Radunovic – Moruțan, A. Crețu, Oaidă – Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu
REZERVE: Straton, Ondrasek, I. Cristea, I. Stoica, Cr. Dumitru, Ov. Popescu, Perianu, Musi, S. Șerban

FCSB, bilanț aproape perfect cu FC Botoșani

FC Botoșani are o singură victorie cu FCSB, în 21 de confruntări directe. Golaverajul este zdrobitor în favoarea clubului lui Gigi Becali: 46-15.

Reclamă 4 / 0/3

În cele 21 de meciuri directe cu FC Botoșani, FCSB a câștigat de 16 ori, iar 4 meciuri s-au terminat la egalitate. În sezonul trecut, roș-albaștrii i-au învins pe moldoveni în toate confruntările, din sezonul regulat, cât și play-off.

Singura dată când moldovenii i-au învins pe roș-albaștri a fost în urmă cu doi ani, în debutul stagiunii 2019-2020. A fost 2-0 pentru Botoșani pe terenul lui FCSB, după golurile lui Andronic și Ongenda.

„Dacă aș câștiga astăzi, ar fi o bucurie enormă. La fel cu un egal. Ne-au tremurat picioarele atât de tare în meciurile cu FCSB… Astăzi nu știu, parcă nu suntem în formă. Echipa mea a avut pierderi de jucători, avem 4 jucători pe care nu i-am putut legitima încă, așa că diseară nu va fi cea mai bună formație pe care Marius va putea să o alinieze.

Dar cred că deși nu avem toate astrele aliniate, putem face o surpriză, de a câștiga odată acasă cu FCSB-ul, mai ales că este meci cu spectatori. Poate că Dumnezeu ne va lumina și vom câștiga puncte astăzi”, a declarat Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, la Pro X.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și