Închide meniul

„A venit căzut de la naţională!” Mihai Rotaru, dezvăluiri tulburătoare despre Jovan Markovic. Jucătorul a fost pus la zid după meciurile României în preliminariile CM 2022: „Îi era teamă să vină în oraş”

Antena Sport Publicat: 14 septembrie 2021, 18:04

„A venit căzut de la naţională! Mihai Rotaru, dezvăluiri tulburătoare despre Jovan Markovic. Jucătorul a fost pus la zid după meciurile României în preliminariile CM 2022: „Îi era teamă să vină în oraş

Jovan Markovic a părăsit cantonamentul României U21

Jovan Markovic este atacantul României U21 / Profimediaimages

  • Jovan Markovic, criticat după meciurile de la naţională
  • Dezvăluirile lui Mihai Rotaru

Jovan Markovic a avut parte numeroase critici după prestaţia mai puţin reuşită de la echipa naţională. După Laurenţiu Reghecampf, şi Mihai Rotaru a încercat să îi ridice moralul atacantului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, a venit căzut de la națională. Am avut o acțiune acum două zile în Parcul Romanescu cu copiii, am împărțit orare, începea noul an școlar. Chiar îi era teamă să vină în oraș. Când a ajuns acolo și a văzut că sunt peste 400-500 de copii, a devenit alt om. În momentul ăla s-a încărcat fantastic, toți au venit spre el să facă poze, să îl întrebe ce face, cum este.

L-a ajutat foarte mult, acum e pozitiv. Trebuie să uite că a fost subiectul numărul unu în urma acestei campanii. Cred că el chiar a eclipsat rezultatele echipei naționale ca mediatizare. Noi trebuie să-l sprijinim, suntem alături de el. Este un jucător extraordinar„, a declarat Mihai Rotaru, potrivit sport.ro.

Reclamă

Jovan Markovic a fost apărat şi de Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf i-a luat apărarea lui Markovic, chiar înaintea partidei cu Sepsi, care s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

A fost criticat după ultima partidă, dar dacă ne uităm la ultimul meci al echipei naționale, nu cred că doar Markovic a fost vinovatul principal. În general echipa nu s-a ridicat la nivelul jocului și nu a făcut un joc bun. Dar în continuare am mare încredere în el, e un jucător tânăr care vine după o perioadă foarte grea pentru el, saltul pe care l-a făcut e incredibil. Cred eu că Mirel va miza în continuare pe jucătorii tineri și bine face, ei au potențial să ajute echipa națională în viitor.

Reclamă

 
Trebuie să își formeze o echipă, un nucleu de jucători cu care să meargă la bătaie în viitor. Știți cum este, jucătorii tineri au oscilații foarte mari, asta e cea mai mare problemă a tinerilor din România în momentul de față. Dar, sper eu ca prin valoare antrenamentelor și a loturilor din care fac parte, acest lucru să nu se mai întâmple. Eu nu l-aș critica. Pe mine mă interesează că Markovic a venit sănătos, putem să-l folosim la următoarele partide și din partea mea va avea tot suportul„, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”