Închide meniul

A venit „nota de plată”, după bătaia dintre ultraşii celor de la UTA Arad şi Dinamo! 52 de fani au primit interdicţie un an de pe stadioane. Clubul UTA, amendat şi el

Cosmin Cioboată Publicat: 18 februarie 2022, 9:30

A venit „nota de plată, după bătaia dintre ultraşii celor de la UTA Arad şi Dinamo! 52 de fani au primit interdicţie un an de pe stadioane. Clubul UTA, amendat şi el

A venit "nota de plată", după bătaia dintre ultraşii celor de la UTA Arad şi Dinamo

  • A venit „nota de plată” pentru fanii celor de la UTA Arad şi Dinamo
  • 52 de suporteri, interzişi un an de pe stadioane după bătaia de la Arad

Adrenalina a cuprins total o parte dintre suporterii celor de la UTA Arad și Dinamo, înaintea duelului din urmă cu 2 etape, din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A venit „nota de plată” după bătaia dintre suporterii celor de la UTA Arad şi Dinamo

Ultrașii celor două formații s-au încăierat cu bâte și scaune în fața unui bar din Arad. Jandarmeria a intervenit prompt și a „stins” repede conflictul, iar acum s-au aflat şi consecinţele incidentului respectiv.

În urma anchetei desfăşurate de Jandermerie, 52 de fani din cele două tabere au primit interdicţie pe stadioane pe o perioadă de un an. Mai mult, s-au acordat şi amenzi în valoare de 9.900 de lei.

Reclamă
Citește și:

Clubul UTA Arad, amendat cu 5.000 de lei după meciul cu Dinamo

Nici clubul UTA nu a scăpat de sancțiuni, în urma meciului de pe stadionul Francisc von Neumann. Arădenii au primit două amenzi în valoare de 5.000 de lei, după ce Jandarmeria a considerat că a fost depășit numărul maxim de spectatori, în condițiile impuse de pandemie. A doua amendă s-a aplicat din cauza introducerii de materiale explozive în tribune.

„Precizări și sancțiuni aplicate în urma meciului de fotbal AFC UTA Arad și FC Dinamo București

Reclamă

În urma meciului de fotbal dintre echipele AFC UTA Arad și FC Dinamo București, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara a sancționat contravențional 52 de suporteri, cu amendă în valoare totală de 9900 lei și s-a luat asupra acestora măsura de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de 1 an.

Suporterii au fost sancționați pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice. De asemenea, a fost sancționat contravențional organizatorul, cu două amenzi în valoare totală de 5.000 lei pentru nerespectarea obligațiilor ce-i revin conform legii în ceea ce privește efectuarea unui control riguros al persoanelor la intrarea în stadion și interzicerea accesului cu făclii, torțe, artificii, materiale explozive, incendiare sau fumigene; precum și pentru depășirea numărului maxim de spectatori prezenți în arenă, în contextul actual al pandemiei de COVID-19.”, se arată în comunicatul oficial publicat de Jandarmerie.

VIDEO cu bătaia dintre fanii celor de la UTA Arad și Dinamo:

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”