Închide meniul

Academica Clinceni a pierdut licenţa pentru Liga 1! Dinamo şi-a asigurat prezenţa la baraj

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 martie 2022, 12:48

Academica Clinceni a pierdut licenţa pentru Liga 1! Dinamo şi-a asigurat prezenţa la baraj

Academica Clinceni a pierdut licenţa pentru Liga 1!

Hepta

Academica Clinceni a cerut intrarea în insolvenţă, dar Tribunalul Ilfov a respins-o. Conform gsp.ro, chiar dacă ar mai putea face apel, ilfovenii nu se mai pot încadra în termenul prevăzut de FRF pentru licenţiere, aspect recunoscut şi de primarul Adrian Budeanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Academica Clinceni nu va primi licenţa. Adrian Budeanu: Nu mai este nicio şansă

„Nu mai este nicio șansă, gata! Apelul e de durată, cel puțin două luni. Următorul termen ar pute fi în aprilie-mai. Trece perioada de a lua licența. Nu mai putem lua licența.

Situația poate fi deblocată doar dacă apare cineva și girează în numele clubului Academica cu un imobil, ceva. Atunci pot fi deblocate conturile din ANAF și plătite eșalonat datoriile în interval de 5 ani. E complicat, nu putem face operațiuni bancare”, a spus Budeanu pentru sursa citată.

Academica Clinceni nu scapă de retrogradare

Academica rămâne cu datorii de 900.000 de euro. „Datoriile la jucători sunt de 200.000 de euro, restul sunt la ANAF, iar foarte puțin la creditori”, a mai spus Budeanu.

Astfel, Dinamo beneficiază de situaţia ilfovenilor şi are ca şi asigurat locul 14, ultimul care duce la barajul pentru salvarea de la retrogradare. Câinii roşii au 9 puncte, cu două peste Academica Clinceni. Gazul are -1 punct.

Reclamă

Gaz Metan Mediaş, situaţie dezastruoasă

Gaz Metan Mediaş este cu un picior în groapă! Medieşenii au primit o nouă depunctare, tot din cauza datoriilor faţă de foşti antrenori şi jucători.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF i-a depunctat cu două puncte pe medieşeni, după ce aceştia nu au stins datoriile faţă de Ronaldo Diaconu. După această decizie, Gazul a ajuns la cota -1 în clasamentul play-out-ului Ligii 1.

Decizia a venit la o săptămână după ce Gaz Metan încasase o altă lovitură, mai dură. O depunctare de 8 puncte, tot din cauza sumelor de bani rămase restante către foşti angajaţi. În total, medieşenii au fost depunctaţi cu 24 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Clasament play-out Liga 1

  • 1. FC Botoşani 26p
  • 2. UTA Arad 23p
  • 3. Rapid 23p
  • 4. Sepsi 23p
  • 5. Chindia Târgovişte 19p
  • 6. U Craiova 1948 18p
  • 7. CS Mioveni 15p
  • 8. Dinamo 9p
  • 9. Academica Clinceni 7p
  • 10. Gaz Metan Mediaş -1p
Recomandări
  • Academica Clinceni nu va primi licenţa pentru sezonul viitor al Ligii 1
  • Dinamo are ca şi asigurat locul la barajul pentru evitarea retrogradării

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și