Închide meniul
NEWS ALERT

Gaz Metan Mediaş, situaţie dezastruoasă! Încă o depunctare cu două puncte. Cum arată clasamentul play-out-ului

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 martie 2022, 15:00

Gaz Metan Mediaş, situaţie dezastruoasă! Încă o depunctare cu două puncte. Cum arată clasamentul play-out-ului

Gaz Metan Mediaş, situaţie dezastruoasă

Hepta

Comisia de Disciplină din cadrul FRF i-a depunctat cu două puncte pe medieşeni, după ce aceştia nu au stins datoriile faţă de Ronaldo Diaconu. După această decizie, Gazul a ajuns la cota -1 în clasamentul play-out-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaz Metan Mediaş, depunctată din nou. Cum arată clasamentul play-out-ului

Decizia a venit la o săptămână după ce Gaz Metan încasase o altă lovitură, mai dură. O depunctare de 8 puncte, tot din cauza sumelor de bani rămase restante către foşti angajaţi. În total, medieşenii au fost depunctaţi cu 24 de puncte.

Clasament play-out Liga 1

Gaz Metan Mediaş poate evita desfiinţarea!

Gaz Metan Mediaş poate evita desfiinţarea. Ardelenii au un nou preşedinte şi pot încheia sezonul pe teren. De asemenea, Eric De Oliveira va face parte din noul Consiliu Director.

Marius Nistor a fost ales în funcţia de preşedinte al clubului CS Gaz Metan Mediaş, cu 43 de voturi dintr-un total de 55, la şedinţa Consiliului Director de luni, se arată într-o postare a suporterilor clubului ardelean.

Reclamă

Tot în cadrul acestei întruniri, s-a luat decizia oficială ca Teodor Luca (reprezentant Joma) şi Valentin Iordănescu să fie înlocuiţi în Consiliul Director cu Dorel Vlaşin (reprezentant al Primăriei Mediaş) şi Florin Rusu (reprezentantul suporterilor echipei Gaz Metan).

De asemenea, din noul Consiliu Director va face parte şi Eric De Oliveira.

Medieşenii nu se retrag din Liga 1

Eric a dezvăluit că echipa unde a trăit momente superbe nu se va mai retrage, așa cum anunțase chiar el inițial. Formația medieșeană va juca cele 10 meciuri rămase cu juniori, iar brazilianul vrea să fie alături de ei.

Reclamă 4 / 0/3

„Azi dimineaţă am primit vestea, acum s-a confirmat şi eram sigur de lucrul acesta pentru că FRF şi LPF nu ar fi vrut ca vreo echipă să se retragă. Din câte am înţeles, dacă o echipă se retrage, e mai dificil cu banii. E bine să termine campionatul Mediaş, dar nu avem siguranţa că nu va fi desfiinţată.

Cei de la echipă nu primesc nimic. Au fost plătiţi jucătorii când au fost viraţi banii de la Primărie. Au fost plătiţi o lună, iar în plus furnizorii au primit şi ei banii.

Am vorbit acum câteva zile cu un prieten de la Făgăraş care voia să trimită bani, să ajute. Am făcut un grătar. E destul de greu, dar trebuie să fim lângă copii. E o ruşine prin ce trecem. Trebuie să fim alături de copiii aceştia, care joacă la Mediaş”, a spus Eric de Oliveira, pentru looksport.ro, cu o săptămână în urmă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și