Închide meniul

Academica Clinceni – CFR Cluj 1-2 | Iasmin Latovlevici, încântat de fotbalul campioanei din era Şumudică: „Am început să atacăm, îmi place!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 iulie 2021, 23:44

Reclamă
Academica Clinceni – CFR Cluj 1-2 | Iasmin Latovlevici, încântat de fotbalul campioanei din era Şumudică: „Am început să atacăm, îmi place!

Iasmin Latovlevici, discurs nebun

Profimedia

Iasmin Latovlevici, încântat de fotbalul din era Şumudică

Fotbalistul de 35 de ani a marcat golul victoriei la Clinceni şi are doar cuvinte de laudă la adresa lui Marius Şumudică. Experimentatul fundaş este încântat de fotbalul ardelenilor din mandatul lui „Şumi”. Acesta speră ca gruparea din Gruia să nu aibă probleme în returul cu Lincoln din preliminariile UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Un joc care nu prea ne-a reuşit în Gibraltar. Contează că am câştigat aici. Ne pregătim pentru meciul următor. Am început mai mult să atacăm, normal că lăsăm spaţii. Sper să jucăm un fotbal frumos ca să atragem suporteri. Nu avem atât de mulţi oameni în tribună. Sperăm să vină cât mai mulţi. Mie îmi place această variantă.

Echipa a avut un stil aparte. Nucleul e acelaşi. E greu şi pentru ei ca să se adapteze la anumite lucruri. Sunt convins că sunt jucători maturi. Eu zic că vom presiune cât mai repede pe ei în următorul meci. Eu nu am emoţii, dar în teren este cu totul altceva”, a declarat Iasmin Latovlevici, la Digi Sport.

Academica Clinceni – CFR Cluj 1-2 | Campioana, victorie cu emoţii! Iasmin Latovlevici a fost eroul lui Marius Şumudică

CFR Cluj a câştigat la limită confruntarea cu Academica Clinceni, scor 2-1. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă.

După o primă repriză lipsită de goluri, nebunia a început în minutul 61. Claudiu Petrila, din pasa lui Păun, a deschis scorul. Fotbalistul de 20 de ani este noul golgheter al campioanei, cu 2 reuşite.

Reclamă

După doar 8 minute, Ciprian Deac a facultat în careu, iar Academica Clinceni a obţinut penalty. Cascini a transformat fără probleme şi a restabilit egalitatea.

În minutul 70, Marius Şumudică l-a introdus pe teren pe Denis Alibec, care a debutat la noua sa echipă.

Soarta meciului a fost decisă de Iasmin Latovlevici, care a marcat golul victoriei, în minutul 87, cu o lovitură de cap. Ciprian Deac i-a oferit o pasă decisivă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și