Închide meniul

Academica Clinceni – Dinamo 1-0 | „Trebuie să uităm, să o luăm de la capăt!” Cosmin Matei, cel mai optimist dinamovist: „Dacă stăm să ne plângem de milă, nu rezolvăm nimic!”

Dragoș Vasile Publicat: 3 decembrie 2021, 23:25

Reclamă
Academica Clinceni – Dinamo 1-0 | „Trebuie să uităm, să o luăm de la capăt! Cosmin Matei, cel mai optimist dinamovist: „Dacă stăm să ne plângem de milă, nu rezolvăm nimic!

Cosmin Matei, jucătorul lui Dinamo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Academica Clinceni – Dinamo 1-0

Cosmin Matei a avut o ratare uriaşă în confruntarea de la Giurgiu. „Din păcate am pierdut. Nu avem ce să facem ca să schimbăm acest rezultat. Trebuie să-l uităm, să o luăm de la capăt şi să fim optimişti că putem ieşi din această situaţie dificilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceva se pare că ne lipseşte, cel puţin la finalizare. Este dificil după o perioadă atât de mare în care echipa nu a reuşit să câştige. Situaţia o gestionăm în continuare destul de prost. Dacă stăm să ne plângem de milă, nu rezolvăm nimic.

Locul este ruşinos pentru fiecare jucător, pentru toată lumea, pentru cei care investesc şi iubesc Dinamo. Trebuie să scoatem echipa din această situaţie cât mai repede posibil. Vom ajunge într-o situaţie în care va fi foarte greu să joci… atunci când presiunea va fi mai mare decât acum”, a declarat Cosmin Matei după Academica Clinceni – Dinamo 1-0.

Dinamo, 15 meciuri fără victorie în Liga 1

Dinamo a pierdut „derby-ul suferinţei” şi trăieşte sub ameninţarea retrogradării. A rămas pe penultimul loc în clasament, dar Academica Clinceni s-a apropiat la două puncte de gruparea din Ştefan cel Mare.

Dinamo are cea mai slabă defensivă din Liga 1, la egalitate cu Academica Clinceni. Amândouă au încasat 39 de goluri în primele 18 etape. În acest an, trupa lui Rednic mai are de disputat meciurile cu Chindia, CS Mioveni şi Farul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și