Închide meniul

Academica Clinceni – Poli Iași 2-1. Revenire uluitoare a gazdelor! Markovic a adus victoria în minutul 88. Platini, gol de generic pentru moldoveni

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2021, 16:20

Academica Clinceni – Poli Iași 2-1. Revenire uluitoare a gazdelor! Markovic a adus victoria în minutul 88. Platini, gol de generic pentru moldoveni

SportPictures / Florin Cristescu / Sport Pictures via Hepta

Academica Clinceni - Poli Iași

După acest rezultat, Poli Iași rămâne ultima în Liga 1. Ieșenii au 10 înfrâgeri în ultimele 12 etape. De cealaltă parte, Clinceni are șanse mari să joace în play-off. Echipa lui Poenaru a urcat pe poziția a 5-a, la patru puncte peste FC Argeș, prima echipă în afara play-off-ului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LIVE SCORE Academica Clinceni – Poli Iași 2-1

Finalul meciului

Min 88: Goool Academica Clinceni, 2-1! Jovan Markovic a marcat al doilea gol al gazdelor. 

Min 54: Goool Academica Clinceni, 1-1! Andrei Cordea a adus egalarea pentru gazde. 

Min. 18: Goool Iaşi, 0-1! Platini a marcat pentru oaspeţi cu un şut în forţă, care s-a oprit sub transversală, de la marginea careului.

Reclamă

Min 1: A început meciul. Poli Iași a ajuns la stadion cu numai o oră înainte de startul partidei. Ieșenii au parcurs un drum lung cu autocarul și s-au lovit de traficul infernal din București. 

CLINCENI: Vâlceanu – Pashov, Gardoş, Bilali, Dobrescu – Cordea, Cascini, Cebotaru, Longher – Chunchucov, Rusescu
ANTRENOR: Ilie Poenaru

POLI IAȘI: Brănescu – Onea, Popa, Baxevanos, Bușu – Passaglia, De Iriondo – Vanzo, Platini, Stan – Djuranovic
ANTRENOR: Nicolo Napoli

Reclamă 4 / 0/3

Academica Clinceni este pe locul al 6-lea înaintea acestei partide, ultimul care asigură prezența în play-off. FC Argeș, următoarea clasată, stă la pândă, la un singur punct în spatele ilfovenilor.  

Clinceni este fără victorie de șase etape, perioadă în care a înregistrat cinci remize și o înfrângere. Ultimul succes al elevilor lui Poenaru a fost împotriva FCSB-ului, pe 7 februarie. 

Academica Clinceni – Poli Iași, în etapa a 29-a din Liga 1

De cealaltă parte, Poli Iași este ultima în Liga 1. Ieșeniii au cea mai slabă defensivă, cu 61 de goluri încasate în 27 de meciuri. 

Cu toate acestea, elevii lui Nicolo Napoli sunt pe cai mari. Poli Iași a învins-o cu 1-0 pe Dinamo înainte de pauza internațională, prima victorie a moldovenilor după 11 etape. 

A fost 0-0 între Poli Iași și Academica Clinceni în partida tur. Iașiul nu i-a mai învins pe ilfoveni din iulie 2019. 

Recomandări
  • Academica Clinceni - Poli Iași 2-1
  • Ilfovenii, revenire impresionantă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și