Închide meniul

Academica Clinceni – Rapid 0-1. Reacția lui Adrian Mutu, după a 3-a victorie consecutivă: “Le-am spus asta băieților!”. Cum a comentat penalty-ul ratat de Adrian Bălan: “Am fost și eu fotbalist…”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 martie 2022, 17:31 / Actualizat: 19 martie 2022, 19:30

Academica Clinceni – Rapid 0-1. Reacția lui Adrian Mutu, după a 3-a victorie consecutivă: “Le-am spus asta băieților!”. Cum a comentat penalty-ul ratat de Adrian Bălan: “Am fost și eu fotbalist…”

Adrian Mutu, un car de nervi după Mioveni - Rapid 3-2

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Hepta

Academica Clinceni – Rapid 0-1. Adrian Mutu, 3 victorii în 3 meciuri. Reacția antrenorului giuleștenilor

Academica Clinceni – Rapid 0-1. Adrian Mutu a ajuns la 3 victorii din tot atâtea meciuri pe banca giuleștenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a câștigat duelul cu Academica Clinceni, din etapa a doua a play-out-ului, scor 1-0.

“Știam că va fi un meci complicat, le-am zis băieților. Mai ales la nivel mental. Și s-a dovedit că așa a fost. A fost și mai greu, după penalty-ul ratat. Dacă dădeam gol, ne făceam meciul mult mai ușor. M-a mulțumit atitudinea băieților, au luptat pentru fiecare minge. Le-am spus și înainte de meci și la pauză că trebuie să luptăm dacă vrem să obținem victoria.

Normal că s-a simțit o apăsare (n.r. – pentru Adrian Bălan). S-a simțit că a avut moralul jos. Am fost și eu fotbalist și știu că dacă ratezi un penalty în primele minute, meciul devine mult mai complicat. Dar nu e nicio problemă, să ne amintim că Adi a marcat în meciul precedent (n.r. – cu Dinamo) și ne-a ajutat.

Am fost să îi salutăm pe suporteri după victorie. Chiar dacă a părut o victorie chinuită, pe teren a fost altfel, am dominat. Terenul și vântul nu ne-au avantajat, dar nu mai contează. Am reușit să luăm cele 3 puncte.”, a spus Adrian Mutu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Romario Moise a marcat unicul gol al meciului din „Ștefan cel Mare”

Rapid a ajuns la 3 victorii din 3 posibile, sub comanda lui Adrian Mutu. Giuleștenii s-au impus în această după-amiază în partida cu Academica Clinceni, scor 1-0, în etapa a 2-a din play-out.

Romario Moise a marcat unicul gol al meciului din “Ștefan cel Mare” în minutul 67, cu o lovitură de cap. Antonio Sefer a fost omul cu centrarea.

Trupa lui Adrian Mutu se află pe locul al doilea în play-out, cu 26 de puncte, la 3 lungimi sub FC Botoșani.

Reclamă 4 / 0/3

În următoarea etapă, Rapid și FC Botoșani se vor afla față în față, pentru poziția de lider în play-out-ul Ligii 1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și