Închide meniul

Academica Clinceni – Rapid 0-1. Romario Moise a marcat unicul gol al meciului! Adrian Mutu, 3 victorii în 3 partide pe banca giuleștenilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2022, 16:40

Academica Clinceni – Rapid 0-1. Romario Moise a marcat unicul gol al meciului! Adrian Mutu, 3 victorii în 3 partide pe banca giuleștenilor

Adi Mutu și Cristi Săpunaru, înainte de Academica Clinceni - Rapid

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Rapid a ajuns la 3 victorii din 3 posibile, sub comanda lui Adrian Mutu. Giuleștenii s-au impus în această după-amiază în partida cu Academica Clinceni, scor 1-0, în etapa a 2-a din play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romario Moise a marcat unicul gol al meciului din “Ștefan cel Mare” în minutul 67, cu o lovitură de cap. Antonio Sefer a fost omul cu centrarea.

Trupa lui Adrian Mutu se află pe locul al doilea în play-out, cu 26 de puncte, la 3 lungimi sub FC Botoșani.

În următoarea etapă, Rapid și FC Botoșani se vor afla față în față, pentru poziția de lider în play-out-ul Ligii 1.

LIVE TEXT. Academica Clinceni – Rapid 0-1. Romario Moise a marcat golul victoriei pentru trupa lui Adrian Mutu

Fluier final! Academica Clinceni – Rapid 0-1. Formația giuleșteană a câștigat la limită duelul din “Ștefan cel Mare”, grație golului înscris de Romario Moise în minutul 67.

Reclamă

Min 67. GOOOOOL Rapid! Romario Moise a deschis scorul în „Ștefan cel Mare”, cu o lovitură de cap minunată. Antonio Sefer l-a servit ideal, cu o centrare în careu, iar mijlocașul Rapidului a reluat cu capul, lângă bară.

Min. 3. Penalty pentru Rapid! Rareş Ilie a fost faultat de Rufati! Adrian Bălan a ratat lovitura de la 11 metri.

Min. 1: A început partida.

Reclamă 4 / 0/3

Academica Clinceni – Rapid – echipele de start

Academica Clinceni: Ureche – Rufati, Tsvetkov, C. Ion – Mboko, Vrdoljak, Corinus, Holzmann – R.Ion, Alghoul

Rezerve: Bolboașă, Cmovs, Gogov, Massaro, Oprea, Dumitrache, Dima, Melenciuc

Antrenor: Constantin Giurescu

Rapid: Drăghia – Belu, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais – Kait, Albu – Moise, Al. Ioniță, R. Ilie – Ad. Bălan

Rezerve: Mărgărit, Acuna, Sefer, Stahl, Pănoiu, Goge, Carnat, Marzouk

Antrenor: Adrian Mutu

Academica Clinceni – Rapid este cel de-al doilea meci al zilei din play-out-ul Ligii 1. Adi Mutu încearcă să își mențină invincibilitatea pe banca giuleștenilor și să țină aproape de FC Botoșani. Duelul din etapa a 2-a va avea loc pe stadionul din Ștefan cel Mare și va putea fi urmărit în format LIVE SCORE pe as.ro.

Reclamă

„Briliantul” l-a înlocuit pe Mihai Iosif și și-a început mandatul chiar cu o victorie în fața Clinceniului, în ultima etapă a sezonului regulat. În urmă cu exact două săptămâni, alb-vișiniii se impuneau la limită. Rareș Ilie a înscris atunci singurul gol, din pasa lui Kait, în minutul 71.

LIVE SCORE Academica Clinceni – Rapid

Probabil va fi cel mai complicat meci la nivel mental pentru noi. Venim după o perioadă bună și nu trebuie să fim relaxați. Cel mai mult mă interesează atitudinea de când am venit aici. Asta vreau să văd, o atitudine corectă.

Atunci când întâlnești o echipă care nu are nimic de pierdut, ambiția jucătorilor ei de a demonstra va fi foarte mare, ceea este periculos pentru noi. Niciun meci nu este câștigat de dinainte și nimeni nu-ți va face cadou nimic”, a declarat Adi Mutu la conferința de presă.

Clinceniul a primit o lovitură dură chiar înaintea confruntării cu Rapid. A aflat că nu va avea drept de joc în următoarea ediție a Ligii 1, chiar dacă ar reuși să se salveze pe teren. Nu va primi licenţa pentru sezonul viitor, astfel că Dinamo are ca şi asigurat locul la barajul pentru evitarea retrogradării, ţinând cont şi de problemele de la Gaz Metan Mediaş.

Academica Clinceni a cerut intrarea în insolvenţă, dar Tribunalul Ilfov a respins-o. Chiar dacă ar mai putea face apel, ilfovenii nu se mai pot încadra în termenul prevăzut de FRF pentru licenţiere, aspect recunoscut şi de primarul Adrian Budeanu.

Academica Clinceni – Rapid. Echipele probabile

Rapid: H. Moldovan – Belu, Săpunaru, Grigore, Morais – Kait, Albu – Sefer, Moise, R. Ilie – Bălan

Academica Clinceni: Ureche – Rufati, Țvetkov, C. Ion – Mboko, Alghoul, Gogov, Vrdoljak, Holzmann – L. Dumitrache, De Amorim

Academica Clinceni nu va primi licenţa. Adrian Budeanu: „Nu mai este nicio şansă”

Nu mai este nicio șansă, gata! Apelul e de durată, cel puțin două luni. Următorul termen ar pute fi în aprilie-mai. Trece perioada de a lua licența. Nu mai putem lua licența.

Situația poate fi deblocată doar dacă apare cineva și girează în numele clubului Academica cu un imobil, ceva. Atunci pot fi deblocate conturile din ANAF și plătite eșalonat datoriile în interval de 5 ani. E complicat, nu putem face operațiuni bancare”, a spus Budeanu pentru gsp.ro.

Academica rămâne cu datorii de 900.000 de euro. „Datoriile la jucători sunt de 200.000 de euro, restul sunt la ANAF, iar foarte puțin la creditori”, a mai spus Budeanu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și